Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χρήστος Μάστορας: Επέστρεψε στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας του – Δείτε βίντεο

Χρήστος Μάστορας: Επέστρεψε στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας του – Δείτε βίντεο

Με γυαλιά ηλίου εμφανίστηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά, ο Χρήστος Μάστορας μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με το μάτι του, την οποία και δημοσιοποίησε μέσω των social media.

Ο Χρήστος Μάστορας που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μια λοίμωξη στο μάτι του, και αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις χθες, Παρασκευή (16.02.24), ενώ επέλεξε να φορέσει γυαλιά ηλίου πάνω στη σκηνή.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο αλλά και των εξετάσεών του, στις οποίες περιέγραφε τι του συνέβη.

«Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…

Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί..» είχε γράψει μεταξύ άλλων.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις