Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Παιανία κοντά στην Αττική Οδό – Απειλείται και εταιρεία
Lifestyle

Χρύσα Κατσαρίνη: Η μητέρα μου πήρε τον σύντροφό μου, για να μου ανακοινώσει ότι έχει καρκίνο

Η νεαρή stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μητέρα της.

«Το κοινό είναι σαν ελατήριο, αν το πιέσεις συναισθηματικά μετά η απελευθέρωση είναι πιο εύκολη. Το γέλιο είναι πιο δυνατό. Όταν αρρώστησε η μαμά μου ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου.

Η μητέρα μου πέρασε καρκίνο του μαστού. Είναι καλά τώρα, το νικήσαμε. Έκανα κείμενο την ιστορία της για να το ξορκίσω από πάνω μας.

Δεν μπορούσε να μου το πει, φοβόταν πάρα πολύ. Πήρε τον τότε σύντροφό μου για να μου ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας της.

Του είπε “δεν θέλω αυτό το πρόβλημα, παρ’ το εσύ που είσαι και ψηλός”. Δεν ήθελε να μου το πει» εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, η Χρύσα Κατσαρίνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γούντι Άλεν μετά τις αντιδράσεις για την παρουσία του στη Μόσχα: «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι απολύτως λάθος»
«Ό,τι κι αν έχουν κάνει οι πολιτικοί, δεν θεωρώ ότι η διακοπή των καλλιτεχνικών συνομιλιών είναι ποτέ ένας καλός τρόπος για να βοηθήσουμε» είπε ο Γούντι Άλεν
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν