Media

30 χρόνια «Απαράδεκτοι»: Δείτε τα 10 επεισόδια που άφησαν εποχή

Χαζεύοντας πρόσφατα στο YouTube έπεσα πάνω σε ένα επεισόδιο από τους “Απαράδεκτους”, δεν το πολυσκέφτηκα και πάτησα αμέσως play, καθώς μου ήρθαν στο μυαλό η θρυλική ατάκα του Σπύρου Παπαδόπουλου “Τι έγινε ρε παιδιά;” αλλά και του Γιάννη Μπέζου “Ρίχτε μου φώτα!”.

Οι “Απαράδεκτοι” ήταν σειρά που έκανε τα μηχανάκια της AGB να παραμιλάνε και ήταν θα έλεγα η ελληνική εκδοχή του γνωστού sitcom “Τα φιλαράκια”, με τις ιστορίες των τεσσάρων ηρώων να εκτυλίσσονται σε δύο τηλεοπτικά σπίτια της δεκαετίας του ’90.

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά να διήρκησε 1,5 τηλεοπτική σεζόν (από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993), ωστόσο κατάφερε να μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Αν και έχουν περάσει 30 χρόνια, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άνθρωπος που να μην γελάει ακόμα και σήμερα με τις αστείες ερμηνείες της Δήμητρας Παπαδοπούλου, του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μπέζου και του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου.

Συγκεκριμένα η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 και ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο σεζόν, με τον συνολικό αριθμό των επεισοδίων να ανέρχεται στα 49.

Στα πρώτα 4 επεισόδια είχε χλιαρή υποδοχή από το κοινό και πολύ μέτρια τηλεθέαση, αλλά ξαφνικά από το 5ο επεισόδιο και μετά η σειρά σημείωσε εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σταθερά σε ολόκληρη την 1η σεζόν προβολής της.

Το σενάριο της σειράς βασίστηκε σε κείμενα για ένα ζευγάρι που είχε γράψει η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ραδιοφωνική εκπομπή “Κυριακή Μήτηρ Πάσης Κακίας”, τα οποία διάβαζε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Μετά την επιτυχία αυτών των κειμένων, της ζητήθηκε να προσθέσει και άλλους χαρακτήρες, όπου οι ιστορίες τους θα γινόντουσαν τηλεοπτική σειρά.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας