Media

Big Brother: «Σε λίγο δε θα θυμούνται ονόματα από τις οικογένειές τους» λέει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Σοφία Δανέζη

«Είναι μία μοναδική εμπειρία... Όλοι κερδισμένοι είναι»

Καλεσμένη στο στούντιο, στο Κυριακάτικο live του Big Brother, ήταν η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Σοφία Δανέζη, η οποία σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού. 

«Είναι δύσκολα. Είναι λογικό να ξεχνάνε τις κάμερες. Αλλά έχει πολύ ωραίες στιγμές και θα τις θυμάσαι για πάντα» είπε η Σοφία Δανέζη, για να συμπληρώσει ότι σε λίγο καιρό, οι παίκτες «δε θα θυμούνται ονόματα από τις οικογένειές τους».

«Δε θα το ξαναέκανα, γιατί το έζησα. Αλλά είναι μία μοναδική εμπειρία που ήμουν σε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Όλοι κερδισμένοι είναι» πρόσθεσε η Σοφία Δανέζη. 

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Δανέζη, βγήκε δεύτερη στο μεγάλο τελικό του Big Brother, το 2020, χάνοντας το έπαθλο από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Καινούργιου: Έχω πάει στη Δίωξη γιατί ψεύτικα προφίλ έγραφαν τερατουργήματα για μένα, αλλά δεν έβγαλα άκρη
«Την κακή ενέργεια που θα γυρίσει πίσω σε σας δεν τη σκέφτεστε;», αναρωτήθηκε οι παρουσιάστρια για αυτούς που κάνουν ανώνυμα αρνητικά σχόλια στα social media
Κατερίνα Καινούργιου