Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Fame Story – Αντώνης Ρέμος: Κι εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θα έβαζα καμιά φούστα

Fame Story – Αντώνης Ρέμος: Κι εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θα έβαζα καμιά φούστα

Θέση για τον καυγά που είχαν ο Γιάννης με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για μια… φούστα πήρε και ο Αντώνης Ρέμος, κατά τη διάρκεια του live του Fame Story, το βράδυ της Παρασκευής (01.12.2023).

Ο σπουδαστής του Fame Story ερμήνευσε το «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη και όταν τελείωσε η εμφάνισή του, η συζήτηση στράφηκε στην κόντρα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Και εκεί, ο Αντώνης Ρέμος είπε τη γνώμη του.

«Γιάννη μου, στη θέση σου και ‘γω το ίδιο θα έκανα. Και ‘γω, έτσι όπως ειπώθηκε το πράγμα, θεωρώ ότι ήταν μια λάθος συνεννόηση. Δηλαδή δεν το κατάλαβε καλά ο Γιάννης, δεν ήταν πολύ κατανοητό το «φόρεσε τη φούστα, χρησιμοποίησε τη φούστα». Και ‘γω σε καμιά περίπτωση δεν θα έβαζα καμιά φούστα.

Από εκεί και πέρα είναι όμως όντως ένα πράγμα, το οποίο είναι ένας πειραματισμός και ένα μάθημα. Βέβαια αυτό το μάθημα έχει και την έκθεση του. Δηλαδή λες εσύ «θα βάλω μια φούστα και θα με βλέπουνε κάποιες χιλιάδες κόσμου από το σπίτι και θα υπάρχει μετά μια φωτογραφία μου με μια φούστα, δεν θέλω να την έχω».

Ούτε και ‘γω θα ήθελα και καλώς η κα. Κατσαΐτη το χρησιμοποίησε ως μάθημα, απλά η δική μου διαφωνία είναι η εξής: Η κα. Κατσαΐτη ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένθερμος της υποστηρικτής και πάνω στη δουλειά της δεν θα ήθελα ποτέ να επέμβω, αλλά θεώρησα λάθος να τον βγάλεις έξω από την τάξη.

Εγώ σαν Αντώνης θεωρώ ότι δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Ναι, να πεις ότι δεν ακολούθησε το μάθημα σου αλλά “κάτσε σε μια γωνία να δεις και να καταλάβεις τι είναι αυτό το πράγμα”.

 

Μπορεί και συ, εκείνη τη στιγμή, να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά και να το σκεφτείς κάπως αλλιώς. Η μόνη μου διαφωνία είναι ότι η αντίδραση στο να βγεις έξω από το μάθημα ήταν λάθος και από εκεί και πέρα δεν έχω τίποτα άλλο να πω» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Media Τελευταίες ειδήσεις