Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Για ποιους παρουσιαστές ξημερώνει ευχάριστα και για ποιους… δύσκολα!

Για ποιους παρουσιαστές ξημερώνει ευχάριστα και για ποιους… δύσκολα!

Η καλή ή κακή μέρα… από το πρωί φαίνεται! Μπορεί λοιπόν κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα των τηλεοπτικών σταθμών που συνεργάζονται να προσπαθούν είτε να ψυχαγωγήσουν τους τηλεθεατές, είτε να τους ενημερώσουν, αλλά πριν βγουν στον αέρα βλέπουν το ραβασάκι της Nielsen για να μάθουν τι επιδόσεις είχαν την προηγούμενη μέρα.

Έτσι για κάποιους η μέρα ξεκινά ευχάριστα, ενώ για κάποιους άλλους… όχι και τόσο!

Η μάχη της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη έκλεισε –ημερολογιακά- έναν μήνα, αφού όλες οι εκπομπές είναι στον αέρα από τις 14 Οκτωβρίου. Αν κι είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, εντούτοις υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τις επιλογές των τηλεθεατών, αφού οι διαφορές ανάμεσα στις εκπομπές είναι αρκετά μεγάλες.

Συγκεκριμένα λοιπόν οι μέσοι όροι (σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό για το χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου) των εκπομπών που βγαίνουν στον αέρα από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ (ΑΝΤ1) 32,4 33,4
ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ (MEGA) 23,7 26,8
LIVE U (STAR) 11,1 8,2
ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (ΣΚΑΪ) 8,6 7,5
MAGAZINO ΣΚΑΪ (ΣΚΑΪ) 12,1 7,9

Όπως βλέπουμε λοιπόν η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά προπορεύεται στην κούρσα της τηλεθέασης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πέτρο Κωστόπουλο με την εκπομπή του στο MEGA να συγκεντρώνει 8,7 μονάδες λιγότερες στο γενικό σύνολο και 6,6 στο δυναμικό κοινό.

Αρκετές μονάδες πίσω όμως (που «μεταφράζεται» σε χιλιάδες τηλεθεατές λιγότερους) είναι η Πόπη Τσαπανίδου με την εκπομπή της στο STAR που βρίσκεται στην τρίτη θέση με την Άννα Μπουσδούκου και την εκπομπή του ΣΚΑΪ να την ακολουθεί με μικρή διαφορά. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο Γιώργος Αυτιάς -που «μοιράζεται» το τρίωρο της ζώνης- κερδίζει στην μάχη της τηλεθέασης την Τσαπανίδου που χάνει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και εκείνη την ώρα βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης!

Βέβαια, ο αγώνας είναι ακόμα στην αρχή και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς τελικά θα «κλείσει» η σεζόν… αν και εφόσον βέβαια φτάσουν όλοι στο τέλος της κούρσας και δεν «αποσυρθούν» κάπου στα μέσα. Γιατί (και) στην τηλεόραση δεν ξέρεις τι ξημερώνει την επόμενη μέρα…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες διακυμάνσεις στην τηλεθέαση των “Πρωινών”!

Αυτή είναι η συνταγή της Μπαρμπαρίγου που άγγιξε το 93,7% σε τηλεθέαση!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Σε ποιά εκπομπή χθες σημειώθηκε 93,7% τηλεθέαση;

Ποιά εκπομπή έκανε χθες τηλεθέαση 50,5% για μια ώρα;

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε