Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Αστυνομία τίμησε την Αγγελική Νικολούλη

Η Αστυνομία τίμησε την Αγγελική Νικολούλη

Κάθε Παρασκευή βράδυ την… επιβραβεύουν οι τηλεθεατές, αφού η εκπομπή της σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, καταφέρνοντας να ρίχνει «Φως στο τούνελ» αρκετών υποθέσεων!

Σήμερα όμως το πρωί η Αγγελική Νικολούλη, τιμήθηκε από τους Απόστρατους Αξιωματικούς της Αστυνομίας Πόλεων, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλήνιας Ένωσής τους.

Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί αποφάσισαν να τιμήσουν τη δημοσιογράφο λόγω της μακράς και πετυχημένης πορείας της στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Στην τελετή παραβρέθηκαν πρώην Αρχηγοί, Στρατηγοί και Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και η Αγγελική Νικολούλη ευχαρίστησε την Πανελλήνια Ένωση για την τιμή που της έκανε και ευχήθηκε οι νεότεροι αστυνομικοί να βαδίζουν στα χνάρια των παλιών, ενώ εμφανώς συγκινημένη τόνισε πως «Έζησα την Αστυνομία Πόλεων σαν νεαρή αστυνομική ρεπόρτερ και την ίδρυση του Τμήματος Ερευνητών, το σημερινό Ανθρωποκτονιών. Αυτό που κράτησα από εσάς και που καλλιέργησε τη δική μου γνώση στη δουλειά μου, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζατε το έγκλημα. Το πώς μετατρέπατε τις ενδείξεις σε αποδείξεις εκείνα τα δύσκολα ερευνητικά χρόνια, που δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε σήμερα. Με ορθή σκέψη, μεθοδικότητα, επιμονή και 24ωρα σκληρής δουλειάς, ώστε να μη μείνει καμία υπόθεση ανεξιχνίαστη».

Σε συζητήσεις μάλιστα που είχε μετά την τελετή με Απόστρατους Αξιωματικούς πολλοί ήταν αυτοί που είπαν στη δημοσιογράφο πως παρακολουθούν την εκπομπή της στον ALPHA, δίνοντάς της συγχαρητήρια για τις υποθέσεις που ρίχνει «Φως στο τούνελ»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε