Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

MasterChef 2024: Το πήρε προσωπικά και προκάλεσε αντιδράσεις – «Μισό λεπτό, να ολοκληρώσω»

MasterChef 2024: Το πήρε προσωπικά και προκάλεσε αντιδράσεις – «Μισό λεπτό, να ολοκληρώσω»

Στην τελική ευθεία μπάινει πλέον το Masterchef 2024, καθώς πλησιάζουμ στην τελική… πεντάδα, και ήδη στην επιφάνεια βγαίνουν ξανά οι «κόντρες» ανάμεσα σε κάποιους διαγωνιζόμενους.

Στο συμβούλιο που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη, ο Γιάννης Κούρτογλου κατόρθωσε να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του.

Κι αυτό μιας και ο πληθωρικός παίκτης θέλησε υπενθυμίσει την βαρύτητα της λέξης «αρχηγός» ρίχνοντας παράλληλα, έμμεσα, τα νέα του βέλη προς την Χριστίνα της μπορντό μπριδάδας.

Ειδικότερα, όταν πήρε τον λόγο από τους τρεις κριτές, ο παίκτης της γκρι μπριγάδας του MasterChef σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα να απαντήσω στην Χριστίνα και να της πω πως, όπως ένας αρχηγός μπορεί να σε ρίξει και να σε ανεβάσει, άλλο τόσο είναι και οι παίκτες.

Ένας αρχηγός μόνος του δεν κάνει τίποτα, γι’ αυτό είμαστε και οι άλλοι. Πιστεύω ότι κανένας μόνος του δεν κάνει τίποτα, ούτε ο αρχηγός μπορεί να κάνει κάτι μόνος του αλλά ούτε και οι παίκτες μπορούν να κάνουν κάτι μόνοι τους».

«Νομίζω ότι το πήρε πιο προσωπικά ο Γιάννης» επισήμανε μεταξύ άλλων, εύλογα και με χαμόγελο, η Χριστίνα μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

Κι αυτό μιας και, θέλοντας να παρέμβει στη συζήτηση λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης την διέκοψε υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «μισό λεπτό, να ολοκληρώσω! Δως μου 30 δευτερόλεπτα».

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του, δε, ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας του MasterChef πρόσθεσε πως «ο Ηλίας είναι ένας καλός αρχηγός αλλά θέλει λίγο χρόνο.

Αισθάνομαι το νεαρό της ηλικίας του και της εμπειρίας του, θα χρειαστεί να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα. Δεν μπορώ να κρίνω λογικά γι’ αυτή τη δοκιμασία διότι ο Ηλίας φορούσε τη μαύρη ποδιά».

Media Τελευταίες ειδήσεις