Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

MasterChef 5: Απογοήτευσαν οι νέες ομάδες – «Αυτό είναι το χειρότερο πιάτο που έχω δοκιμάσει στο Masterchef»

MasterChef 5: Απογοήτευσαν οι νέες ομάδες – «Αυτό είναι το χειρότερο πιάτο που έχω δοκιμάσει στο Masterchef»

Masterchef: Παιχνίδι μεγάλων ανατροπών το Masterchef, και αυτή τη φορά η τράπουλα ανακατεύτηκε για τα καλά… Ποια πιάτα απογιοήτευσαν τους κριτές;

Ο Παναγιώτης είχε το μεγάλο πλεονέκτημα στο Masterchef, και ανακάτεψε την τράπουλα για τα καλά. Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας, αφού διαμόρφωσε τις νέες ομάδες στη συνέχεια, μοίρασε και τα υλικά.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο MasterChef 5 και πλέον έχουμε τέσσερις ομάδες. Τους μπλε, τους κόκκινους, τους κόκκινους και τους κίτρινους.

Έτσι στους Μπλε μέλη της οποίας είναι η Μαρίνα, ο Παύλος και η Κωνσταντίνα έδωσε την κολοκύθα.

Στους Πράσινους, δηλαδή, στην Ανούς, τον Διονύση και τη Λία έδωσε τα χοιρινά μάγουλα.

Ορτύκια έπρεπε να μαγειρέψει η Μαρία, ο Ιωάννης και ο Στέφανος, δηλαδή η Κόκκινη ομάδα, ενώ για την κίτρινη ομάδα με τους Νίκο, Τζιοβάνι και Μαργαρίτα έδωσε το χταπόδι.

Κάποιοι χάρηκαν με αυτή τη…. μοιρασιά, άλλοι πάλι όπως ο Ιωάννης και ο Στέφανος δήλωσαν πως αν ο Παναγιώτης τους έδωσε τα ορτύκια για να τους δυσκολέψει, απλά έπεσε έξω, αφού θεωρούν πως θα τα πάνε μια χαρά.

Τι είδαν οι κριτές όταν δοκόιμασαν τα πιάτα; Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, και ποιοι θα παλέψουν για την ασυλία;

Στο επεισόδιο που θα δούμε την Παρασκευή, κάποιοι λυγίζουν μπροστά στην κάμερα, και κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική από τους τρεις κριτές.

Media Τελευταίες ειδήσεις