Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

MasterChef 5 – Πάνος Ιωαννίδης: Τι απαντάει για τα ζευγάρια και τις κόντρες

MasterChef 5 – Πάνος Ιωαννίδης: Τι απαντάει για τα ζευγάρια και τις κόντρες

Ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” για τα ζευγάρια του παιχνιδιού και όσα συμβαίνουν στην κουζίνα του παιχνιδιού.

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά είναι κριτής στο Masterchef, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στα ζευγάρια που ακούγεται ότι έχουν σχηματιστεί στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Ο γνωστός σεφ και κριτής ανέφερε πως τόσο εκείνος, όσο και οι άλλοι δυο κριτές δεν γνωρίζουν τι γίνεται μέσα στο σπίτι, παρά μόνο στο πλατό και προκάλεσε τη διαφωνία του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Κατερίνα Λένη.

«Δε γνωρίζω αν υπάρχουν ζευγάρια στο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μόνο στις διαδικασίες του παιχνιδιού στο στούντιο. Το τι κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους, αυτό είναι δικό τους θέμα. 

Εμείς όπως έχετε παρατηρήσει σε όλα τα MasterChef, απέχουμε. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι συντονισμού της ροής των παιχνιδιού και των διαδικασιών. Αυτό μας ενδιαφέρει.

Και να κρατάμε βέβαια τις ισορροπίες πάνω στη ροή του παιχνιδιού. 

Δεν είναι δουλειά μας να μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες και το τι κάνει ο καθένας μεταξύ του. Αυτά δεν μας αφορούν», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις