Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Masterchef 2023: «Μη με νευριάζεις» – Τα «πήρε» ο Πορφύρης με τον Γιάννη

Masterchef 2023: «Μη με νευριάζεις» – Τα «πήρε» ο Πορφύρης με τον Γιάννη

Από αλλαγή σε αλλαγή το φετινό Masterchef, και τίποτα δεν είναι το ίδιο. Οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν μια ακόμη αλλαγή κατά τη διάρκεια του Τεστ Δημιουργικότητας, φέτνοντας του παίκτες προ εκπλήξεως.

Η ομάδα του Γιώργου Πορφύρη ήταν αυτή που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία, και ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να διαχειριστεί μια σειρά από πλεονεκτήματα. 

Επέλεξε να μη μαγειρέψει και να προκριθεί απευθείας στους top 22 του MasterChef 2023, έχοντας παράλληλα για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δει τις μαγειρικές ικανότητες όλως των συμπαικτών του. 

Ο Πορφύρης ήταν που έδωσε το πρώτο ζευγάρι υλικών που κυριαρχούν σε διάφορες εθνικές κουζίνες σε έναν διαγωνιζόμενο, ενώ το τελευταίο πλεονέκτημα είχε να κάνει με τον χρόνο.

Επέλεξε ποιοί παίκτες θα μαγειρέψουν με 40 λεπτά και ποιοί με 60 λεπτά. Ο Γιώργος έκρινε πως σε λιγότερο από μία ώρα, μπορούν να μαγειρέψουν οι: Πωλίνα, Δώρα, Νίκος Τρ, Άγγελος, Θοδωρής, Δημήτρης, Βαγγέλης, Νικήτας, Γιάννης, Παύλος και Αλέξανδρος. 

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο Γιάννης έμεινε έκπληκτος, καθώς περίμενε ότι ο Πορφύρης δε θα τον δυσκόλευε.

«Έχω νευριάσει. Έχω ξενερώσει μάλλον», είπε on camera φανερά ενοχλημένος, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του και στον αργηγό των «μπλε», που είχε ανέβει στον εξώστη.

Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ τους, με τον Γιώργο Πορφύρη να λέει μεταξύ άλλων στον Γιάννη «Χαζός είσαι; Τι κάνεις ρε; Μη με νευριάζεις».

Και είμαστε ακόμη στην αρχή…

Media Τελευταίες ειδήσεις