Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Masterchef 5: «Καρφιά» από την Ηρώ για τη Μαρίνα – Τι συμβαίνει με τις «παρέες»

Masterchef 5: «Καρφιά» από την Ηρώ για τη Μαρίνα – Τι συμβαίνει με τις «παρέες»

MASTERCHEF 5: Η απόφαση της Μαρίνας να αλλάξει παίκτες στις δύο όμάδες έφερε τα πάνω κάτω στην κουζίνα του παιχνιδιού μαγειρικής. Τι είπαν οι πρωταγωνιστές μπροστά στην κάμερα.

Οι ανακατατάξεις που προέκυψαν στις δύο ομάδες μετά από την απόφαση της Μαρίνας, φέρνουν στο προσκήνιο και τις κόντρες που υπάρχουν στο σπίτι του Masterchef. Οι σκληρές δηλώσεις αλλά και οι μονομαχίες ανάμεσα στην Ηρώ και τη Μαρίνα φαίνεται πως θα έχουν και συνέχεια. 

Η Μαρίνα είχε δηλώσει νωρίτερα σε συμπαίκτες της ότι θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Ηρώ ως αντίπαλη αρχηγό σε κάποια δοκιμασία του MasterChef 5.  

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι αρχηγός στην μπλε ομάδα μόνο για να προκαλέσω τη Μαρίνα να βγει μπροστά, να είναι εκείνη αρχηγός στην κόκκινη ομάδα, να έρθουμε αντιμέτωπες, γιατί έχω ακούσει πολλά σεφ…», είπε η Ηρώ στο επεισόδιο της Τετάρτης, απευθυνόμενη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Δε μου ταιριάζει η συμπεριφορά της Μαρίνας, ο τρόπος που φέρεται και κινείται. Θεωρώ ότι δεν είναι αυτό που δείχνει. Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και της βγάζω το καπέλο», είπε η Ηρώ στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» που βρέθηκε στα παρασκήνια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρίνα δήλωσε στην κάμερα ότι δεν ήθελε με τίποτα να είναι στην κόκκινη ομάδα η Ηρώ και η Μαρία, γι’ αυτό τις άφησε στην μπλε ομάδα.

«Δεν έχω καταλάβει γιατί προβληματίστηκε η Ηρώ. Τι τη ζόρισε, τι την ενόχλησε επάνω μου», απάντησε αναφορικά για την κόντρα με τη συμπαίκτριά της.

Δείτε τι δήλωσαν όλοι οι παίκτες στην κάμερα.

Η συνέχεια στις οθόνες μας, στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις