Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Masterchef 5: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πάντα

Masterchef 5: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πάντα

MASTERCHEF: Η ώρα της κρίσης για Κόκκινους και Μπλε. Ο Νίκος αποχώρησε, και οι υπόλοιποι 9 παίκτες δίνουν μία σκληρή μάχη στην ομαδική δοκιμασία με θέμα το food pairing.

Όσο πλησιάζουμε στην τελική πεντάδα του Masterchef, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κρίνουν τα αποτελέσματα στις δοκιαμσίες, και μικρές αστοχίες ή παραλείψεις μπορεί να οδηγήσουν κάποιον πάικτη στην αποχώρηση από το παιχνίδι.

Στην αυλή της κουζίνας του MasterChef 5, στο τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, θα πάρουν, κυριολεκτικά, τον αέρα τους οι δύο ομάδες. Στη σημερινή 8η Ομαδική Δοκιμασία, μπλε και κόκκινοι, έχουν να διαχειριστούν πολλά απαιτητικά ζητούμενα.

Food Paring σε ένα μαγειρικό ταξίδι στον κόσμο της σαμπάνιας ζητούν οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, από τους φιλόδοξους μάγειρες, με τέσσερις διαφορετικές ετικέτες της παγκοσμίως γνωστής σαμπάνιας Moet. Καλεσμένος των κριτών δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ted Lelekas, Brand Ambassador του ομίλου Moët Hennessy για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, πολύ γνωστού wine journalist και φαν του MasterChef!

Το τελικό αποτέλεσμα στα πιάτα και των δύο ομάδων είναι αρκετά ενδιαφέρον για αυτό το σημείο του διαγωνισμού, κάνοντας τους κριτές να νιώθουν αρκετά ικανοποιημένοι για το μαγειρικό επίπεδο, όσων έχουν μείνει ως τώρα στην 9αδα.

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή – Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Η συνέχεια στις οθόνες μας το βράδυ της Τετάρτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις