Media

Masterchef: Ένταση στην ψηφοφορία, απρόσμενη εξέλιξη στην αποχώρηση

Το πρωινό ξύπνημα βρίσκει τα μέλη της μπλε ομάδας στο Masterchef προβληματισμένα, με έντονη συναισθηματική φόρτιση για την ψηφοφορία, που έρχεται.

Καθένας ετοιμάζει τη βαλίτσα του με την ευχή να επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef 2022.

Έπειτα από υπόδειξη του αρχηγού Δημήτρη Ταϊρίδη, ο Βασίλης Μπόλλος είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ενώ ο Γιώργος Μελανδίνος πήρε την ασυλία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Παρομοίως και η Ελισάβετ Κοντοκώστα, αφού κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας. Για τους υπόλοιπους, όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν ανοιχτά.

Μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα, με εντάσεις και διαφωνίες, τα μέλη της μπλε ομάδας καλούνται να ψηφίσουν και να υποδείξουν όσους θεωρούν υπαίτιους για την ήττα. Το χάσμα, ανάμεσα στον Δημήτρη και την υπόλοιπη ομάδα, φαίνεται να μεγαλώνει και το ρήγμα στην μπλε ομάδα μοιάζει οριστικό.

Η Φανή Ζιώγα, έχοντας τη μόνιμη κάρτα ασυλίας στα χέρια της, καλείται, για άλλη μια φορά, να αποφασίσει αν θα τη χρησιμοποιήσει.

Στο τέλος της ψηφοφορίας, το αποτέλεσμα θα αφήσει τους διαγωνιζόμενους άφωνους, αφού κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, η καλεσμένη chef Σταυριανή Ζερβακάκου, φέρνει ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη, καλή διαχείριση χρόνου, συγκέντρωση και κατανόηση των βημάτων της συνταγής. Για κάθε διαγωνιζόμενο, η στιγμή της δοκιμασίας είναι «ή τώρα ή ποτέ» και όλοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Ποιος ή ποια θα κλείσει την πόρτα της κουζίνας του MasterChef 2022 στο τέλος της ημέρας;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας