Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαριλίνα Βακονδίου – Πλάνταξε η Aira Adomaityte

Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαριλίνα Βακονδίου – Πλάνταξε η Aira Adomaityte

Η αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα ήταν γυναικεία υπόθεση. Ευγενία Μπόρλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Aira Adomaityte και Μαριλίνα Βακονδίου ρίχθηκαν στη μάχη, αλλά η τελευταία δεν κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Τρεις Μπλε και μια Κόκκινη, τα έδωσαν όλα για να συνεχίσουν στο Survivor αλλά ήταν η Μαριλίνα Βακονδίου που εγκατέλειψε την ομάδα και την Καραϊβική.

Ο αγώνας ήταν έντονος και επεισοδιακός, με την Aira Adomaityte να έχει τα καλύτερα στατιστικά από τις 4 παίκτριες και να είναι εκείνη που διάλεξε τον τελικό στόχο.

Η Aira Adomaityte αντιμετώπισε την Ευγενία Μπόρλα και η Μαριλίνα Βακονδίου την Χρύσα Χατζηγεωργίου, στους δυο πρώτους αγώνες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες των δυο ομάδων ανησύχησαν όταν αρχικά η Μαριλίνα Βακονδίου και στη συνέχεια η Aira Adomaityte χτύπησαν τα κεφάλια τους στις κατασκευές και χρειάστηκε να σταματήσουν για τις πρώτες βοήθειες.

  

  

Εύκολα, η Ευγενία Μπόρλα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου επικράτησαν στους πρώτους αγώνες και η τελική μονομαχία ήταν αυτή ανάμεσα στην Aira Adomaityte και την Μαριλίνα Βακονδίου.

  

Με σκορ 4-1, η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας επικράτησε την πρώην συμπαίτριάς της, αναγκάζοντάς την να αποχωρήσει από το Survivor. Με δάκρυα στα μάτια η Aira Adomaityte αγκάλιασε τη Μαριλίνα Βακονδίου όταν τελείωσε ο αγώνας.

  

Η Aira Adomaityte δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ούτε στη συνέχεια, λέγοντας πως δεν την πείραξε που δυσκολεύτηκε με το στόχο, αλλά την πειράζει που εκείνη ήταν που «έδιωξε» τη Μαριλίνα Βακονδίου από το Survivor.

  

«Φεύγω γεμάτη» είπε η Μαριλίνα Βακονδίνου από την πλευρά της, σημειώνοντας πως έκανε δυνατές φιλίες και κέρδισε μέσα από το παιχνίδι. «Το όνειρο του Τζέιμς να φύγω από το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα», είπε λίγο πριν την αποχώρησή της η παίκτρια των Μαχητών.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις