Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Survivor 2024: Αυτές είναι οι νέες ομάδες – Αποχώρησε ο Παντελής Γιαννακάκης

Survivor 2024: Αυτές είναι οι νέες ομάδες – Αποχώρησε ο Παντελής Γιαννακάκης

Ένα… σοκ περίμενε τους παίκτες του Survivor όταν ενημερώθηκαν πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας ότι ο Γιώργος Λιανός τους περίμενε για ένα έκτακτο συμβούλιο.

Αλλά αυτό που επρόκειτο να τους ανακοινώσει, μάλλον δεν το περίμεναν. Το ότι ο Παντελής Γιαννακάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor ήταν το μικρότερο… σοκ.

Αλλά από αυτό ξεκίνησε ο παρουσιαστής του Survivor για να ρίξει μετά τη… «βόμβα»: οι ομάδες αλλάζουν και πρώην «εχθροί» θα είναι πλέον συμπαίκτες. Όπως ο Φάνης Μπολέτσης με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου για παράδειγμα…

«Είμαστε όλοι εδώ εκτός από τον Παντελή Γιαννακάκη για τον οποίο οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής: Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα, πάνω και από το παιχνίδι, ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα» είπε ο Γιώργος Λιανός κάνοντας…εισαγωγή στα όσα έρχονται.

  

Και αυτό ήταν η αλλαγή των ομάδων! Διάσημοι και Μαχητές παύουν να υπάρχουν και πια θα μιλάμε μόνο για Κόκκινους και Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις νέες ομάδες και θέλησε να κάνει και… πλακίτσα με την Κατερίνα Δαλάκα. Η οποία μάλλον δεν το εκτίμησε.

  

Οι νέοι Κόκκινοι του Survivor, είναι οι:

Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χριστόφορος Ταξίδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αλέξης Παππάς, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Νίκος Ρικουνάκης.

Και οι Μπλε είναι οι:

Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Σάββας Γκέντσογλου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ντάνιελ Νούρκα, Δώρα Νικολή, Σταύρουλα Χρυσαειδή, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Τζέιμς Καφετζής, Ευγενία Μπόρλα και Μαριλίνα Βακονδίου.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις