Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Survivor 2024: Δεύτερη υποψήφια η Μαρία Αντωνά

Survivor 2024: Δεύτερη υποψήφια η Μαρία Αντωνά

Καυγάδες και εντάσεις σε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor, με τους Διάσημους να χάνουν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και να βγάζουν τη Μαρία Αντωνά υποψήφια για αποχώρηση.

Οι δυο ομάδες του Survivor παρατάχθηκαν για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας με μοναδικό σκοπό τη νίκη αλλά και με… πολλά νεύρα. Μαρία Αντωνά και Τζέιμς Καφετζής διασταύρωσαν τα ξίφη τους πριν από τον αγώνα, με τον δεύτερο να εκρήγνυται και για τον χαρακτηρισμό «μισογύνης» που του απέδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δράση αντίδραση είναι Ασημίνα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στα παιχνίδια και να λες το κοντό και το μακρύ σου και μετά “α εγώ δεν έκανα τίποτα, μην με αναφέρετε”» είπε ο Τζέιμς Καφετζής στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Πρόκειται για ορισμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα. Ότι έχω αρχηγικές τάσεις, ότι είμαι πρόεδρος» απάντησε εκείνη.

«Αυτοί με έχουν βγάλει μισογύνη. Το αρχηγικές τάσεις δεν είναι κατηγορία, το να πας να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα είναι κατηγορία. Μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Πήρες την απάντηση που σου έδωσα. Ναι, ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά να με βγάλουν μισογύνη;» κατέληξε ο James Καφετζής.

Ένταση σημειώθηκε και ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, όταν η πρώτη έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τζέιμς Καφετζή.

    

Ο παίκτης των Μαχητών είχε αντιπαράθεση και με τη Μαρία Αντωνά, η οποία ξέσπασε γιατί θεωρεί πως εκείνη πρέπει να είναι υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor.

«Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να πεις κάτι» είπε η δημοσιογράφος για τον Τζέιμς Καφετζή.

«Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Τζέιμς από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κρύβει πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δε με αφορά καθόλου.

  

Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του Τζέιμς, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί» ανέφερε ενοχλημένη η Μαρία Αντωνά.

  

Στον αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι εμφανίστηκαν λιγότερο συγκεντρωμένοι από τους αντιπάλους τους και ηττήθηκαν με 12-10, δίνοντας την ευκαιρία στους Μαχητές να πανηγυρίσουν ξανά.

 

Στο Συμβούλιο, οι Κόκκινοι έκαναν το… χατήρι στον Τζέιμς Καφετζή και ψήφισαν τη Μαρία Αντωνά ως τη δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor, μετά την Έλενα Αμανατίδου.

 

 

Με την ψηφοφορία τους, οι Κόκκινοι «κλείδωσαν» το φύλο των μονομάχων, αφού πλέον δεν μπορεί να ψηφιστεί άνδρας. Αν οι Διάσημοι χάσουν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας, τότε υποψήφια θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, αφού η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι τραυματίας και δεν μπορεί να ψηφιστεί.

«Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία» δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

  

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις