Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Survivor 2024: Επιστρέφουν Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή – Υποψήφιος ο Γιάννης Περπατάρης

Survivor 2024: Επιστρέφουν Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή – Υποψήφιος ο Γιάννης Περπατάρης

Τους δυο παίκτες που θα ξαναμπούν στο Survivor αλλά κι εκείνον που είναι ο δεύτερος υποψήφιος, μετά τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, έμαθαν οι παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών.

Στο Συμβούλιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι νέοι παίκτες έρχονται και στις δυο ομάδες. Και οι δυο απ’ αυτούς είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η ανακοίνωση δεν άφησε πολλούς… χαρούμενους!

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας στο Survivor δεν είχε καμία σχέση με τον πρώτο της εβδομάδας, όταν η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες χτύπησε… κόκκινο. Οι μπηχτές και οι αιχμές συνεχίστηκαν, με τη Ζωή Ασουμανάκη να παραμένει το «κόκκινο πανί» για τους Μαχητές, αλλά στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα.

Οι Μαχητές ξεκίνησαν καλύτερα από τους Διάσημους, αλλά στα δεύτερα ματσαρίσματα, κάτι δεν πήρε καθόλου καλά. Και όχι μόνο έχασαν το προβάδισμα, αλλά έχασαν και τη δεύτερη ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που πήρε τον τελευταίο πόντο για τους Κόκκινους (σ.σ. λόγω των πολλών τραυματισμών το ματς παίχτηκε στις 10 νίκες) και πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες της. Αυτή τη φορά, οι Μαχητές δεν έφυγαν…

  

Όταν βέβαια επέστρεψαν στην παραλία τους, οι Μπλε «χωρίστηκαν» σε άνδρες και γυναίκες και συζήτησαν τι θα ψηφίσουν.

Και όταν πήγαν στο Συμβούλιο, αυτό που έβγαλε η κάλπη, άφησε τους Διάσημους σε… σοκ! Ο Γιάννης Περπατάρης πήρε μια ψήφο παραπάνω από την Aira Adomaityte και έτσι είναι ο δεύτερος υποψήφιος μετά τον Ρομπ.

  

Η εξελίξη άφησε άφωνους τόσο τους παίκτες των Διασήμων, όσο και τους άνδρες των Μαχητών, με τον Γιάννη Περπατάρη να αντιδρά.

  

«Είμαι πολύ περίεργος με τι κριτήριο με ψήφισαν. Εγώ είμαι εδώ για να μονομαχήσω. Τα κορίτσια από ό,τι φαίνεται φοβούνται τη Ζωή. Δεν το βρίσκω καθόλου σωστό αυτό αλλά χαίρομαι που έγινε, γιατί έπεσαν κάποιες μάσκες», είπε.

  

  

Ο Γιάννης Περπατάρης δεν έκρυψε ότι δεν ήθελε να μονομαχήσει με τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, ενώ η Μαριλίνα Βακονδίου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου δεν έκρυψαν ότι μετάνιωσαν για την ψήφο τους.

  

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας θα κρίνει και το ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος, ενώ ο MVP θα διαλέξει τον τέταρτο.

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις