Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Survivor 2024: «Ωραία» ατμόσφαιρα στους Μπλε, τσακωμός για το φαγητό, έξαλλος με Χρύσα ο Ταλαδιανός

Survivor 2024: «Ωραία» ατμόσφαιρα στους Μπλε, τσακωμός για το φαγητό, έξαλλος με Χρύσα ο Ταλαδιανός

Μπορεί να έχουν κερδίσει τις δυο πρώτες ασυλίες της εβδομάδας αλλά τα πράγματα στους Μαχητές των Survivor κάθε άλλο παρά… ρόδινα είναι.

Και αυτό φάνηκε από το… καλημέρα του αποψινού (27.02.2024) επεισοδίου του Survivor όταν φάνηκε ότι οι Μπλε είναι μια όχι τόσο «ωραία» ατμόσφαιρα.

Αφορμή για ένταση και έναν τσακωμό στην παραλία των Μπλε ήταν η απόφαση των μισών παικτών της ομάδας να μοιράσουν τις προμήθειες και να φτιάξουν να φάνε, χωρίς να περιμένουν τους άλλους μισούς.

Και κάπως έτσι… άρχισε ο καυγάς.

Ο Φάνης Μπολέτσης τόνισε ότι δεν ρωτήθηκε ποτέ και δεν τον ενημέρωσε κανείς για το αν θα μαγειρέψουν.

«Όταν παίρνεις πρωτοβουλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση του άλλου, γιατί κι εγώ πείναγα και ο Γιάννης, αλλά δεν μας ρώτησε κανείς και αποφάσισαν μόνοι τους να φτιάξουν τις προμήθειες», είπε.

«Η Μαριλίνα πήρε μια πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσει κανέναν επειδή πείναγε και θέλω να πω ότι όλοι πεινάμε, περνάμε τις ίδιες δυσκολίες, αλλά έχουμε καλή επικοινωνία», συνέχισε.

   

Κακό είναι το κλίμα και όσον αφορά στις σχέσεις πολλών παικτών με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος σε συνέντευξή του ξέσπασε κατά της Χρύσας, με την οποία κάποτε ήταν κοντά.

«Στο συμβούλιο χθες νομίζω ανοίχτηκε πάλι το θέμα για το τι έχει συμβεί με εμένα, τον Τζέιμς κλπ. Αυτό ξεκίνησε με μια ψηφοφορία που για άλλους ήταν δίκαιη και για μένα άδικο.

Ο Τζέιμς προσπαθεί με χίλιους τρόπους να μας πείσει πως είναι δίκαιο ότι βγήκα εγώ στην κάλπη. Προσπαθώ να καταλάβω όλα αυτά που οδηγούν και τι προσπαθεί να πετύχει ο Τζέιμς μέσα από όλα αυτά», είπε ο Σταμάτης.

«Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι μιλημένα από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί στην άλλη πλευρά και ήρθαν να τα πουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η Χρύσα. Τι σου έχω κάνει;», διερωτήθηκε.

«Ήσουν δίπλα μου, έχουμε περάσει μαζί τόσα, έχουμε πει τόσα και δεν ήρθες ποτέ πριν από μια ψηφοφορία να μου πεις “ξέρεις τι ρε Σταμάτη, σκέφτομαι να σε ψηφίσω”. Εκεί θα σου έβγαζα το καπέλο και θα σου έλεγα “κι εγώ μαζί σου”. Αλλά όχι έτσι», κατέληξε.

  

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Media Τελευταίες ειδήσεις