Media

Survivor 2024: Ποια ονόματα «παίζουν» για τον νέο κύκλο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γρηγόρης Μελάς αποκάλυψε λεπτομέρειες για το Survivor 2024. O έμπειρος δημοσιογράφος του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Μελάς επεσήμανε από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ότι το Survivor 2024 δεν θα είναι All Star, ωστόσο αποκάλυψε ότι θα πάρουν μέρος παλιοί παίκτες, ορισμένοι μάλιστα από τους οποίους είχαν αποβληθεί σε περασμένους κύκλους.

Στο σημείο αυτό ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρενέβη για να επαληθεύσει το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, δίνοντας και αυτός ένα στίγμα από τις πληροφορίες του σχετικά με τον τίτλο του παιχνιδιού που θα είναι Survivor Super Star.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του τηλεοπτικού ρεπορτάζ συνέχισε λέγοντας πως ανάμεσα στα ονόματα που συζητούνται για το Survivor 2024 είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Τριαντάφυλλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη