Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Survivor 2024: Τρελάθηκαν με Ronaldinho, η Έλενα Αμανατίδου πρώτη υποψήφια 

Survivor 2024: Τρελάθηκαν με Ronaldinho, η Έλενα Αμανατίδου πρώτη υποψήφια 

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor, με τους παίκτες να γνωρίζουν από κοντά τον θρυλικό Ronaldinho. Νωρίτερα, οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας και έβγαλαν πρώτη υποψήφια την Έλενα Αμανατίδου.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας εβδομάδας στο Survivor τα είχε… όλα: τον πρώτο αγώνα ασυλίας, την πρώτη υποψηφία και ένα λουκούλλειο γεύμα, έπαθλο από τον αγώνα footvolley που έπαιξαν οι παίκτες των δυο ομάδων με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και τον… φίλο του, Ronaldinho.

Είχε και την είσοδο νέων παικτών, αλλά (δυστυχώς για εκείνους) έφτασαν τον Άγιο Δομίνικο αφού είχε μαγνητοσκοπηθεί το ματς με τον Ronaldinho και εκείνοι δεν συνάντησαν τον Βραζιλιάνο «μάγο».

Οι παίκτες τρελάθηκαν όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να παθαίνει… παράκρουση, όταν ο Ronaldinho της έδωσε το χέρι του!

  

  

Το έπαθλο που έδωσε ο παραγωγός του Survivor ήταν ένα δείπνο για όλους τους παίκτες, κάτι που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό φυσικά.

  

Για να το κερδίσουν, έπρεπε να κερδίσουν τον Ronaldinho και τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Πρώτοι στη μάχη μπήκαν ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Γιώργος Γκιουλέκας, κι αν πολλοί περίμεναν από τον Σάββα Γκέντσογλου να είναι… καλός, ο συμπαίκτης του άφησε πολλούς άφωνους.

  

  

Ο Ροναλντίνιο έκανε τα μαγικά του και φυσικά κέρδισε τους Survivors αλλά οι παίκτες απόλαυσαν το έπαθλο που τους είχε υποσχεθεί ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού.

  

Στον αγώνα ασυλίας, οι δυο ομάδες αρχικά υποδέχτηκαν τους νέους παίκτες. Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Νίκος Ρικουνάκης εντάχθηκαν στην ομάδα των Διασήμων και ο Χριστόφορος Ταξίδης στους Μαχητές.

  

Οι… «μεταγραφές» δεν απέδωσαν και παρόλο που οι Μπλε έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Φάνη Μπολέτση ξανά, κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-7 και να πάρουν την πρώτη ασυλία.

  

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αποφάσισαν να βγάλουν γυναίκα πρώτη υποψήφια και αυτή ήταν η Έλενα Αμανατίδου.

  

«Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και ήξερα ότι είναι μειονέκτημα να μπαίνεις στα μέσα του παιχνιδιού» ήταν η αντίδρασή της.

  

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις