Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Survivor 2024: Τρίτη υποψήφια η Αναστασία Τσέρου – Νίκησαν αλλά τσακώθηκαν οι Μπλε

Survivor 2024: Τρίτη υποψήφια η Αναστασία Τσέρου – Νίκησαν αλλά τσακώθηκαν οι Μπλε

Μπορεί οι Διάσημοι, με τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα να μην αγωνίζονται, να ηττήθηκαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας αλλά εκείνοι που μονοπώλησαν το Συμβούλιο του Survivor ήταν οι Μπλε.

Ο διχασμός στην ομάδα των Μαχητών του Survivor είναι δεδομένος, με τους παίκτες να τσακώνονται τόσο στην παραλία όσο και μπροστά στους αντιπάλους τους, στο Συμβούλιο.

Κεντρικά πρόσωπα ο James Καφετζής, που συγκεντρώνει στο πρόσωπό του τα παράπονα πολλών, αλλά και ο Γιάννης Περπατάρης, η συμπεριφορά του οποίου προκαλεί εντάσεις και εκνευρισμό.

Πρόσβαλε τον Σταμάτη και εμένα με είπε αρπακτικό, είπε η Άιρα για τον Γιάννη Περπατατάρη, ενώ σε άλλη συζήτηση η Μαριλίνα Βακονδίου είπε για τον Τζέιμς Καφετζή πως είναι παίκτης ριάλιτι και μπήκε στο Survivor για να διχάσει τους Μαχητές.

  

  

Παρά τον διχασμό τους, πάντως, οι Μπλε κατάφεραν και επικράτησαν 10-8 των Διασήμων, που για ακόμη έναν αγώνα ασυλίας έπαιξαν χωρίς Ασημίνα, Δαλάκα και Σάββα Γκέντσογλου και έτσι μετά την Ευγενία έπρεπε να βγάλουν άλλη μια παίκτρια υποψήφια. Και με τις Δαλάκα, Χατζηανδρέου τραυματίες, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές.

  

Οι Κόκκινοι επέλεξαν να μην ρίξουν στον τάκο τη Μαρία Αντωνά και έβγαλαν υποψήφια την Αναστασία Τσέρου με 8-3 ψήφους. Η παίκτρια των Διασήμων «πλήρωσε» και τη γκάφα της, όταν ενώ είχε προβάδισμα, ξέχασε το τοτέμ και χρειάστηκε να επιστρέψει, χάνοντας χρόνο και μοιραία τον πόντο.

  

  

  

«Πάνω στην ταχύτητά μου ξέχασα το τοτέμ, δεν άκουσα και τα παιδιά. Έκλαψα από την απογοήτευσή μου. Είχα πάρει ένα καλό προβάδισμα, θα είχε και λίγο πλεονέκτημα μπροστά μέχρι να έρθει η Ιωάννα αλλά τα έκανα θάλασσα», δήλωσε η Αναστασία αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου αγώνα ασυλίας.

  

Μετά την ψηφοφορία, η παίκτρια είπε: «Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, το είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, δεν είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν. Ευχαριστώ τα παιδιά της Μπλε Ομάδας για τα καλά τους λόγια. Δεν θα ήταν δίκαιο για τη Μαρία να πάει σε τρίτη σερί μονομαχία. Ελπίζω ότι θα πάω και θα επιστρέψω νικήτρια».

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις