Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Survivor 2024: Χαμός στους Μαχητές για το τετ α τετ Ασημίνας – Σταμάτη 

Survivor 2024: Χαμός στους Μαχητές για το τετ α τετ Ασημίνας – Σταμάτη 

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor, στο «κόκκινο» και οι σχέσεις των Μαχητών με τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Αφορμή για την ένταση στην Μπλε ομάδα του Survivor ήταν μια αναφορά του Γιώργου Γκιουλέκα πως είδε τον Σταμάτη Ταλαδιανό σε «περίεργο» τετ α τετ με την Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν την προηγούμενη μέρα οι δυο παίκτες συναντήθηκαν στην τέντα του γιατρού.

Ο Γκιουλέκας υποστήριξε ότι ο Σταμάτης Ταλαδιανός χάραξε κοινή στρατηγική με την Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά του James Καφετζή.

«Τι απατεώνας είσαι τι απατεώνας. Δεν ήσουνα στην τέντα. Χθες με την Ασημίνα ήσουνα, είσαι τρελός; Τέτοιο απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου» είπε ο Γκιουλέκας προς τον συμπαίκτη του στο Survivor.

«Φίλε είσαι καλά; Πιστεύεις ότι εγώ ό,τι λέω είναι αυτό που μου λέει η Ασημίνα;» απάντησε εκνευρισμένος ο Σταμάτης με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

  

  

Οι παίκτες των Μπλε επιχείρησαν να συζητήσουν το θέμα και στην καλύβα τους και όλοι ήταν «απέναντι» στον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος επέμεινε στη θέση του και οι συμπαίκτες του… απηύδησαν.

  

Ένταση επικράτησε και στο Συμβούλιο όταν το θέμα συζητήθηκε, με τον Γιώργου Γκιουλέκα σε λεκτική αντιπαράθεση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία με τη σειρά της αποκάλυψε ότι πολλές φορές έχει δει παίκτες των Μαχητών να συζητούν με εκείνους των Διάσημων.

«Έχω ασχοληθεί εγώ με το τι λέει ο καθένας;» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, σημειώνοντας ότι πολλές φορές έχει συναντηθεί στην τέντα του γιατρού με τον Σταμάτη, τον Τζέιμς κι άλλους παίκτες των Μαχητών.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός επέμεινε ότι δεν θυμόταν να συνάντησε την παίκτρια των Κόκκινων, ενώ τις… φιτιλιές του έβαλε και ο Αλέξης Παππάς, που είπε ότι οι Μπλε έχουν ανακοινώσει ότι θέλουν να διώξουν τον συμπαίκτη τους.

  

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις