Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor All Star: Η Χριστίνα Κεφαλά πρώτη υποψήφια – Δυο αφίξεις, μια λιποθυμία κι ένας καυγάς

Survivor All Star: Η Χριστίνα Κεφαλά πρώτη υποψήφια – Δυο αφίξεις, μια λιποθυμία κι ένας καυγάς

Το Survivor All Star επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής (26.02.2023) και οι συγκινήσεις ήταν… πολλές.

Δεν ήταν μόνο ο πρώτος αγώνας ασυλίας αλλά όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά απ’ αυτόν. Το πρώτο τοτέμ της εβδομάδας κέρδισαν οι Μπλε, που σημαίνει ότι οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που έβγαλαν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Στο παιχνίδι μπήκαν άλλοι δυο παίκτες, ένας σε κάθε ομάδα.

Στους Μπλε κατέληξε ο Γιωρίκας Πηλίδης και στους Κόκκινους η Νικόλ Μαυρίδη.

Στους Μπλε, η επιστροφή του Γιωρίκα Πηλίδη στο Survivor All Star δεν… άρεσε, στους Κόκκινους η Ελένη Χαμπέρη ήταν πολύ χαρούμενη που ξαναείδε την Νικόλ Μαυρίδη…

  

  

Ο αγώνας

Το πρώτο ματς για την ασυλία είχε απρόοπτα, αφού λίγο μετά από μια προσπάθειά της (σε ματσάρισμα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη) η Ελευθερία Ελευθερίου κατέρρευσε.

«Ζαλίστηκε, ζαλίστηκε» αναφώνησε η Αφροδίτη Σκαφίδα. Αμέσως ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσαν στα χέρια της συμπαίκτρια τους για να την οδηγήσουν στους γιατρούς.

  

Δεν έτρεξαν όλοι όμως να τη βοηθήσουν, αφού ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέλεξε να μην… εμπλακεί!

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία και ηττήθηκε για μόλις μια κορίνα από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, χρειάστηκε κάποια λεπτά εκτός του στίβου μάχης για να βρει και πάλι τις δυνάμεις της και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Οι Μαχητές κέρδισαν το ματς με 10-8 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η γκρίνια… νικήθηκε. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είχε παράπονα από τους Ηλίες Γκότση και Μπόγδανο, μπήκε στη μέση και ο Ασημακόπουλος και ήταν λες και είχαν χάσει… οι Μπλε!

  

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο συμβούλιο, με τον Κωνσταντινίδη και τον Γκότση να αλληλοκατηγορούνται για ψέματα.

   

Όχι ότι δεν είχαν γκρίνια και οι ηττημένοι Κόκκινοι…

Έχοντας περάσει ο χρόνος προσαρμογής, με την ατομική της ασυλία να μην βρίσκεται πια σε ισχύ, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star είναι… η Χριστίνα Κεφαλά με εννέα ψήφους!

   

   

«Δεκτή και σεβαστή η απόφαση της ομάδας μου, το περίμενα ούτως ή άλλως. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε σε αυτή τη θέση οπότε γιατί όχι και εγώ αυτή τη στιγμή.

Είμαστε όμως τρία νέα κορίτσια με ίδιους αγώνες, ίδιες ήττες και ίδιες νίκες, αλλά απ’ ότι βλέπω η ομάδα μου δεν ψήφισε 100% αγωνιστικά αλλά ψήφισε σύμφωνα με ποιους έχουμε έρθει πιο κοντά» τόνισε, μεταξύ άλλων, το γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η Ελευθερία.

Δεν έχω κάτι προσωπικά με κανέναν ούτε και δημιουργώ κάτι μέσα στην ομάδα αλλά θεωρώ ότι η ψήφος δεν κινήθηκε 100% αγωνιστικά. Αν τους ρωτήσω έναν έναν, πιστεύω ότι όλοι θα έλεγαν πως η Χριστίνα μπορεί στο μέλλον να εξελιχθεί», είπε.

Τα λόγια της ενόχλησαν την Ελευθερία Ελευθερίου που θέλησε να απαντήσει στα περί… «παρέας».

  

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις