Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Survivor All Star: Υποψήφιος ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά τις αποκαλύψεις για Σταυρούλα Χρυσαειδή και Κωνσταντίνο Βασάλο

Survivor All Star: Υποψήφιος ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά τις αποκαλύψεις για Σταυρούλα Χρυσαειδή και Κωνσταντίνο Βασάλο

Ενώ οι Μπλε ήταν στο Λονδίνο, οι Κόκκινοι του Survivor All Star είχαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι και να σκεφτούν. Αλλά κάτι τους αναστάτωσε: ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Το αποψινό (01.05.2023) επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με… αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη, τον οποίο κατηγόρησαν ότι μεταφέρει πληροφορίες από τη μια ομάδα στην άλλη! Όπως δε ανέφερε η Μελίνα Μεταξά, ο «Χάντα» είπε στον Κωνσταντίνο Βασάλο ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή του είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτά της εκείνον!

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκτοξεύοντας τα βέλη του στον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η Μελίνα Μεταξά από την άλλη, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει ποιος και τί. Μάλλον γιατί το «κράταγε» στη Σταυρούλα Χρυσαειδή όταν, με αφορμή τον καυγά τους για τον ύπνο, είχε αναρωτηθεί γιατί αντιδρά που κοιμήθηκε δίπλα στον Βασάλο «τον γκόμενο της έκλεψα;».

Είπε λοιπόν η Μελίνα Μεταξά στην κάμερα του Survivor All Star: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και ο είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Το έκανε επειδή φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο.

Δεν μου άρεσε που το άφησε να εννοηθεί για να έχει καλυμμένη την δική της φωλιά. Από την μία μεριά δικαιώθηκα γιατί κατηγορήθηκα πως κάνω επίθεση στην Σταυρούλα και πήρε μέρος κι ο Μαρτίκας. Είπε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε να πει. Σε όλη αυτήν την παραπληροφόρηση έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι επειδή είμαστε φίλοι και στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω για αυτόν τον λόγο.

Επίσης, στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν».

Ο αγώνας ασυλίας

Με την ψυχολογία στα ύψη οι Μπλε, μετά τη νίκη στο έπαθλο και το ταξίδι στο Λονδίνο, παρά την κούραση από το 18ωρο αεροπορικό ταξίδι, μπήκαν με… φόρα στο στίβο μάχης.

Απέναντί τους, οι Κόκκινοι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαν ψυχολογία.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα γίνονταν δυο σετ αγώνων που θα κρίνονταν στις 8 νίκες, όπως έγινε και στον αγώνα για το έπαθλο. Έτσι θα γίνουν και οι επόμενοι αγώνες ασυλίας. Ανακοίνωσε επίσης ότι αν έχανε η Κόκκινη ομάδα, οι δυο γυναίκες που έχουν απομείνει, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Μελίνα Μεταξά, θα προστατεύονταν από τον «κανόνα των 2» και θα είχαν ασυλία.

Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι, με τους Μπλε όμως να επικρατούν τελικά. Στο δεύτερο σετ αγώνων, όμως, η διαφορά στην ψυχολογία ήταν τόσο εμφανής, που οι Μπλε νίκησαν 8-1 (!) και πήραν την ασυλία!

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας, οι Κόκκινοι ψήφισαν χωρίς να έχουν συνεννοηθεί ξανά. Και παραλίγο να βγάλουν περισσότερους από έναν παίκτες υποψήφιους. Τελικά, όμως, έβγαλαν μόνο τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος είναι για πρώτη φορά στο Survivor All Star υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο ίδιος δέχτηκε την υποψηφιότητά του αδιαμαρτύρητα, καθώς, όπως είπε, αφού έχουν μείνει μόλις επτά παίκτες και οι γυναίκες είχαν ασυλία, οι διαφορές είναι μικρές.

Αντίθετα, οι Μπλε δεν περίμεναν πως θα ήταν ο Χανταμπάκης υποψήφιος και εξεπλάγησαν.

Πλέον, οι Κόκκινοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν χάσουν μια από τις επόμενες ασυλίες, θα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για εκείνους!

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις