Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Survivor: Κόντρα δίχως προηγούμενο Σπαλιάρα – Κοκκινάκη! “Ξεκατίνιασμα, μηδέν επίπεδο!” [vid]

Survivor: Κόντρα δίχως προηγούμενο Σπαλιάρα – Κοκκινάκη! “Ξεκατίνιασμα, μηδέν επίπεδο!” [vid]

“Μαλλιά κουβάρια” έχουν γίνει οι δύο ομάδες του Survivor. Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας ανταλλάσουν βαριές κουβέντες ακόμα και πριν το συμβούλιο του νησιού.

Έχουν “ανάψει τα αίματα” το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor. Μαχητές και Διάσημοι με αφορμή μια κίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα έχουν γίνει… μαλλιά κουβάρια.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε δηλώσει στο προηγούμενο παιχνίδι που έπαθλο ήταν η διαμονή στη βίλα, ότι μετά την πρώτη αναμέτρησή του, τον πόνεσε η μέση του και δεν θα ήθελε να αγωνιστεί. Έτσι θυσιάστηκε προκειμένου να παίξουν οι συμπαίκτες του παραπάνω φορές. Βέβαια η κίνησή του αυτή παρεξηγήθηκε από τους Διάσημους και θεωρήθηκε ότι είπε ψέματα για την μέση του – επειδή δεν ήταν καλός σε αυτό το αγώνισμα – και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα κέρδιζαν πιο εύκολα τον πόντο και άρα την νίκη… όπως και έγινε.

Η συμπεριφορά του Γιάννη Σπαλιάρα μάλιστα έφερε εκτός ορίων τον πιο ήρεμο παίκτη της ομάδας των Διασήμων, τον Κώστα Κοκκινάκη ο οποίος είπε ότι δεν ήταν σωστό που πανηγύρισε την νίκη των Μαχητών, ο Γιάννης με έντονες κινήσεις αφού “υποτίθεται” πονάει τη μέση του. Έτσι, γρήγορα προκλήθηκε ένας τσακωμός ανάμεσά τους με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο Κοκκινάκης αποκάλεσε “ανήθικο” και “διπρόσωπο” τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας από την μεριά του, δεν προχώρησε σε χαρακτηρισμούς ωστόσο είπε στις κάμερες του Survivor, ότι έχει “πέσει στα μάτια” του ο Κώστας Κοκκινάκης. Πρόκειται για έναν αθλητή του πόλο, που θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά πώς λειτουργούν τα ομαδικά παιχνίδια και να μην είναι τόσο ευσυγκίνητος, δηλώνει χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό η κατάσταση χθες έγινε ακόμα χειρότερη αφού η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα τους με τους Διάσημους να “στριμώχνουν” συνεχώς τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος τους “απαντά” αποκαλύπτοντας και στο κοινό πώς ο Κώστας Κοκκινάκης είχε μαγειρέψει εκτός από φαγητό και… την ψηφοφορία τότε που τέθηκε υποψήφιος ο Χούτος, ο οποίος και τελικά αποχώρησε.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν άντεξε και σχολίασε πώς λειτουργεί η ομάδα των Διασήμων τον τελευταίο καιρό και πώς διαχειρίζεται τις ήττες της, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο για “καραγκιοζιλίκια, μηδέν επίπεδο και ξεκατίνιασμα”. Οι αιχμηρές δηλώσεις του, συνεχίστηκαν ύστερα στο συμβούλιο του νησιού με τους δύο αντίπαλους στο αγώνισμα και στη συμβίωση πλέον, να μη πιστεύουν στα αυτιά τους για το τι λέει ο ένας στον άλλον.

«Η άλλη ομάδα όποτε χάνει τους φταίμε εμείς για κάποιο λόγο, αντί να τους φταίει η ομάδα τους. Χθες λέγανε διάφορα “δεν αντέχει, λίγο ακόμα, θέμα χρόνου”, πανηγυρίζουν όπως θέλουν, κάνουν ότι θέλουν κι εμείς δε μπορούμε να πανηγυρίζουμε τίποτα. Έχουν χάσει τη χαρά του παιχνιδιού, έχουν πολλά νεύρα, πέρα από την Ευρυδίκη. Συγγνώμη που πήραμε τα καλά έπαθλα, ξέρουμε ότι πονάει, αλλά δεν φταίμε εμείς που είμαστε καλοί. Καραγκιοζιλίκια, μηδέν επίπεδο, ξεκατίνιασμα. Λυπάμαι, στεναχωριέμαι… Χάθηκε η χαρά του παιχνιδιού για μία πίτσα, για ένα κρέας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Οι Μαχητές ωστόσο βρίσκονται στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα. Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τον υποστήριξε λέγοντας στις κάμερες του Survivor, ότι ο συμπαίκτης του δεν είναι ούτε διπρόσωπος ούτε ανήθικος και θα στεκόταν στο πλευρό οποιουδήποτε συμπαίκτη του αν θεωρούσε ότι ο αντίπαλός του τον προσέβαλε.

Δείτε το “hot” στιγμιότυπο του χθεσινού Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε