Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Τι τρέχει με Βαλαβάνη – Ντάνο! Σπόντα όλο νόημα! [vid]

Survivor: Τι τρέχει με Βαλαβάνη – Ντάνο! Σπόντα όλο νόημα! [vid]

Η σχέση ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα συνεχίσει να απασχολεί το φανατικό κοινό του Survivor μέχρι να τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης.

Από καιρό όλοι μιλούν για μια ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τα όσα γίνονται στο Survivor να αναζωπυρώνουν τα σχόλια για το δίδυμο των διασήμων. Αυτή τη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα μεγάλο της παράπονο για τον Ντάνο ενώ κάθονταν όλοι μαζί στην παραλία, συζητούσαν και έπαιζαν μουσική.

“Όσο σκέφτομαι τη νίκη που κάναμε έτσι οι τρεις μας, με μια Βαλαβάνη από άλλο πλανήτη στον πάγκο, να κοντεύει να την πάρει ο ύπνος”, σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πειράζοντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η παίκτρια όμως του Survivor έδωσε νέα λαβή για σχόλια με το παράπονό της για τον Ντάνο. Αφού πρώτα την υπερασπίστηκε ο Γιώργος Χρανιώτης λέγοντας “ε όχι μωρέ τώρα, το αδικείς το κορίτσι”, η Ευρυδίκη παραπονέθηκε πως δεν της έχει πει μια καλή κουβέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Γιατί μωρέ; Ο Ντάνος θα πει καλή κουβέντα για μένα; Πότε; Τέσσερις μήνες πέρασαν, μια κουβέντα καλή δεν έχει πει”, είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που εμφανίστηκε ενοχλημένη. “Έλα ρε παραπονιάρα σταμάτα. Κι αγκαλίτσα σε έχει πάρει για να πάτε στον τελικό στο 9-9.”, της είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Χρανιώτης και η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ επέμεινε “α! Έλα παίξε και μετά θα παίξουμε μαζί τον τελικό”.

“Πες μου αν δεν ήμουν εγώ στο πλάι σου τόσο καιρό θα είχες πάρει τόσους τελικούς;” της είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εμπνέοντας στον Γιώργο Χρανιώτη τους στίχους για ένα νέο τραγούδι που φάνηκε να τους φέρνει σε δύσκολη θέση. “Αν δεν ήταν στο πλάι της, ο Ντάνος το καμάρι της, αν δεν ήταν κοντά της, στα φουστάνια τα δικά της” σιγοτραγούδησε ο Γιώργος Χρανιώτης, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να του λέει “σταμάτα, ούτε με πλυστικό 220 μπαρ δεν ξεπλενόμαστε”. 

 

Διαβάστε επίσης: 

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Survivor: Το τραγούδι Ντάνου-Βαλαβάνη, το μήκος του…λουκάνικου και το έπαθλο επικοινωνίας [vids]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε