Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Πάσχα στην Ελλάδα για τη Τζο Μαριδάκη

Survivor: Πάσχα στην Ελλάδα για τη Τζο Μαριδάκη

Η απόφαση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου να βγάλει τον τάκο τη Τζο Μαριδάκη σχολιάστηκε απ’ όλους εντός και εκτός Survivor. Και αποδείχθηκε καθοριστική για την πορεία της νεαρής Κρητικιάς στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με τις δυο ομάδες να έχουν από μια νίκη στους αγώνες ασυλίας, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που έχασαν τον πρώτο παίκτη μετά την ένωση των ομάδων του Survivor. Από… μακριά, ο οποίος εμφανίστηκε στο Συμβούλιο του νησιού μέσω σύνδεσης γιατί θα απουσιάσει για κάποιες μέρες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η παίκτρια που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Τζο Μαριδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί της ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη, Γιώργος Κατσαούνης και Άρης Σοϊλέδης.

Από τους τέσσερις υποψήφιους, όμως, τις λιγότερες θετικές ψήφους πήρε η Τζο Μαριδάκη, η οποία και αφήνει το Survivor για να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, τις λιγότερες θετικές ψήφους στο Survivor αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε η Τζο Μαριδάκη!

 

Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας ζήτησαν συγνώμη

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στο αγώνισμα επάθλου που προηγήθηκε του συμβουλίου του νησιού, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησαν να ζητήσουν συγνώμη για την συμπεριφορά τους στο συμβούλιο της προηγούμενης μέρας.

Survivor: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σοφιάνα Αβραμάκη και Τάκη Καραγκούνια – «Ρε υποκριτή άνθρωπε»

Ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως «θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Αργότερα βέβαια τα “αίματα άναψαν” ξανά στην παραλία των Μπλε…

Media Τελευταίες ειδήσεις