Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor spoiler: Ανατροπή στην αποχώρηση και στο έπαθλο

Survivor spoiler: Ανατροπή στην αποχώρηση και στο έπαθλο

Πρωτοφανή πράγματα φαίνεται ότι θα δούμε απόψε (02.02.2023) στο Survivor All Star. Αυτό δείχνουν τα spoiler που ήδη «κυκλοφορούν». 

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star θα έχει ανατροπές. Τόσο στο ποιος θα είναι ο παίκτης των Μπλε που θα αποχωρήσει όσο και το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Ο αγώνας που ξυπνά… μνήμες και πάθη είναι αυτός που θέλει τους δυο αντιπάλους να αλληλοσπρώχνονται και όποιος καταφέρει να διατηρήσει την ισορροπία του, κερδίζει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Πρωινό, ο αγώνας δεν θα τελειώσει στις 10 νίκες αλλά θα διακοπεί. Φαίνεται ότι αυτό θα γίνει εξαιτίας μικροτραυματισμών των παικτών.

«Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10», ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης.

Και ενώ ο αγώνας διακόπτεται, η ομάδα που προηγείται δεν είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο! «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα», ανέφερε επίσης.

Στο Συμβούλιο του νησιού οι παίκτες έρχονται σε μία αντιπαράθεση δίχως προηγούμενο!

Όσο για την αποχώρηση της βραδιάς; Chris Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, ο παίκτης που φεύγει από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος.

Όλες οι οριστικές απαντήσεις στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. 

Media Τελευταίες ειδήσεις