Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Τα δύο σοκ που υπέστη ο Chris Σταμούλης βγαίνοντας από το παιχνίδι

Survivor: Τα δύο σοκ που υπέστη ο Chris Σταμούλης βγαίνοντας από το παιχνίδι

«Ο Τριαντάφυλλος προσφέρει ωραίο show και γι’ αυτό τον κρατάει και ο κόσμος στο Survivor», λέει ο Chris Σταμούλης.

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Chris Σταμούλης, ο οποίος μίλησε για τα σοκ που υπέστη βγαίνοντας από το Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στους πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του.

«Το πρώτο μου σοκ όταν βγήκα από το Survivor ήταν πως ενώ καταγραφόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, πολλά πράγματα δεν παίζονται. Το δεύτερο σοκ ήταν το πώς φαινόμουν στην κάμερα. Ένιωθα σαν ένας ναυαγός όταν με έβλεπα», είπε ο Chris Σταμούλης και συνέχισε:

«Στην πεντάδα βλέπω Ηλία, Σάκη, Καρολίνα, Μαριαλένα και παίζεται ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Νίκο. Ο Τριαντάφυλλος προσφέρει ωραίο show και γι’ αυτό τον κρατάει και ο κόσμος».

«Ο φίλος μου ο Αλέξης Παππάς θεωρείται από τον κόσμο μισητός. Είναι έξυπνος άνθρωπος, κατέχει τη γλώσσα, και αυτά είναι τα δύο απαραίτητα συστατικά για να μπορέσει να κινήσει τα νήματα μέσα σε μια ομάδα», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Η Μαριαλένα και ο Σάκης είδα ότι είχαν πάρα πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους. Τους είπα κιόλας «παιδιά ταιριάζετε πάρα πολύ, αν δεν τα φτιάξετε μέσα στο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναφτιάξετε έξω», αποκάλυψε ο Chris Σταμούλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις