Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγγελος Παπαδημητρίου: Είμαι απίστευτα πουριτανός, σκέφτομαι σαν τους γέροντες τους παλαιούς

Άγγελος Παπαδημητρίου: Είμαι απίστευτα πουριτανός, σκέφτομαι σαν τους γέροντες τους παλαιούς

Όλα όσα είπε ο Άγγελος Παπαδημητρίου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Για τον πουριτανισμό και την αδυναμία στη συμβατική ζωή μίλησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου το απόγευμα της Πέμπτης όταν και βρέθηκε στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

“Όταν μπήκα σε αυτό τον χώρο ήθελα να κάνω κάτι πρωτότυπο, να κάνω πράγματα τρελά που δεν είχαν γίνει ποτέ. Σκεφτόμουν το πως θα πορευτώ στη ζωή.

Ακόμα και τώρα όμως κάνω αγώνα και ας νομίζουν πολύ ότι είμαι πολύ θαρραλέος ή πολύ πρωτοποριακός. Είμαι πολύ συμβατικός και πολύ πουριτανός άνθρωπος” παραδέχεται αρχικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

“Θέλω αγώνα για να βγω από το καβούκι μου. Δεν είναι… αυτά τα έχουμε, είναι βασανιστήριο! Σκέφτομαι σαν τους γέροντες τους παλαιούς.

Μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι όμορφοι και καλοντυμένοι, αυτό εκεί κλπ. Μέσα όμως καιροφυλακτεί αυτό το θηρίο που βγαίνει για να λέμε την αλήθεια”.

“Το πρώτο είναι να νικήσουμε τον πουριτανισμό που έχουμε μέσα μας. Εγώ είμαι φοβερά πουριτανός, απίστευτα.

Δηλαδή μου αρέσουν τα συμβατικά πράγματα, τα υπέροχα τραπέζια, οι παλιές μουσικές, η ωραία ζωή και τα ταξίδια” πρόσθεσε, επίσης, ο Άγγελος Παπαδημητρίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις