Κυριακή, 19 Μαΐ
26oC Αθήνα

Άγγελος Πυριόχος: Έχω πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσω την ασφάλειά μου

Άγγελος Πυριόχος: Έχω πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσω την ασφάλειά μου

Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στη Ζάκυνθο, στη συγκίνηση για τον πατέρα του, η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τολμηρή απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα και να ζήσει μόνιμα, αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του.

«Μετακόμισα μόνιμα στην Ζάκυνθο γιατί μεγάλωσαν οι γονείς μου και συνειδητοποίησα ότι δεν τους έχω ζήσει, έπαθα πανικό. Καλλιεργώ καθημερινά, άμα με δείτε θα πεθάνετε στο γέλιο.

Είναι ψυχοθεραπεία, έχω μάθει να μαζεύω χόρτα και βότανα. Όταν πήγα στην Ζάκυνθο δεν έκανα πολλές φιλίες, ήταν καχύποπτοι όταν πήγα να μείνω και τώρα με κυνηγάει ο δήμαρχος και διάφοροι.

Πρόλαβα 5 χρόνια τον πατέρα μου και μπορεί και να είχα φύγει από τη Ζάκυνθο αν δεν ήταν η μάνα μου», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

Για την προσωπική του ζωή ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει υπάρξει άπιστος στο παρελθόν.

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν μεγάλη αποτυχία, στα επαγγελματικά δεν έχω παράπονο. Στην προσωπική μου ζωή, έχω υπάρξει άπιστος, για αυτό λέω ότι η προσωπική μου ζωή ήταν χαλιά».

Για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του, ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσει την ασφάλειά του.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, έχω μπει σε άλλους ρυθμούς στην Ζάκυνθο», συμπλήρωσε.

«Έχω παρακολουθήσει τις καταγγελίες στο METOO, φυσικά μια είμαι με το μέρος των θυμάτων, πιστεύω στη δικαιοσύνη και πρέπει να τιμωρηθούν», σχολίασε ο Άγγελος Πυριόχος.

Media Τελευταίες ειδήσεις