Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι φίλοι μου, λένε ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι φίλοι μου, λένε ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Γιατί οι φίλοι της την αποκαλούν «χρυσόψαρο»;

Η πάντα εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου=, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιθώταρου, αρχικά δήλωσε «περσόνα» που είναι έτοιμη να αποδεχθεί τις προκλήσεις που της παρουσιάζονται αποκαλύπτοντας ότι οι φίλοι της την αποκαλούν «χρυσόψαρο» επειδή έχει «κοντή μνήμη».

Μίλησε επίσης και για τη μουσική μετά την εμπειρία της από το «J2US» υποστηρίζοντας ότι έχει προτάσεις νυχτερινών μαγαζιών για να τραγουδήσει.

Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναλώθηκε και στον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο με την ίδια να λέει ότι «είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με τον Αριστομένη, δηλαδή είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές και αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι.

Και βλέπεις πράγματα που ούτε τα φανταζόσουν και πολλές φορές τα βλέπεις από τα καλύτερα παιδιά και από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες».

«Αυτό έγινε με τον Αριστομένη, αλλά στην ουσία οι σχέσεις εγώ πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Δηλαδή η αγάπη παραμένει, αλλά μπορεί να αλλάξει μορφή.

Να γίνει από ζευγάρι, από ερωτική φιλική η σχέση. Μ’ εμάς αυτό έγινε.

Η αγάπη, όμως, παρέμεινε. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Media Τελευταίες ειδήσεις