Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αλέξης Παππάς: «Φυσικά μπορούν να γεννηθούν αληθινά συναισθήματα στο Bachelor»

Αλέξης Παππάς: «Φυσικά μπορούν να γεννηθούν αληθινά συναισθήματα στο Bachelor»

Όσα δηλώνει ο Αλέξης Παππάς για τον νέο του ρόλο!

Στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου θα βρεθεί τη φετινή σεζόν ο ηθοποιός στο ριάλιτι της αγάπης στον Alpha. Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για την απόφαση να γίνει ο νέος Bachelor στο περιοδικό ΟΚ! και την Κάλλια Καστάνη.

 Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ξεκαθαρίζει πως «φυσικά και μπορούν να γεννηθούν αληθινά συναισθήματα μπροστά στις κάμερες. Αν ρωτάς εμένα, θα σου πω πως ήρθα στο Bachelor για να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να δω αν θα μπορέσω να έχω μια ουσιαστική επαφή με μια κοπέλα, να κάνουμε από κοινού ένα ταξίδι στον έρωτα – οι κάμερες δεν έχουν καμιά σημασία. Νομίζω πως το ίδιο θα σου πει και καθεμία από τις κοπέλες που βρίσκεται εδώ.

Στο κάτω κάτω δεν είμαστε και στο 1980 ή σε μια εποχή όπου δεν είχαμε καμία εξοικείωση με τις κάμερες. Ζούμε παντού, καθημερινά με μια κάμερα πάνω μας – μήπως και στο κινητό μας, όταν προβάλλουμε κάτι στα social media, όταν μπαίνουμε στο Zoom ή μιλάμε στο FaceTime με έναν φίλο μας δεν παίζουμε ένα μικρό ριάλιτι μπροστά σε μια κάμερα;».

«Δεν είπα «ναι» στο Bachelor για να αποδείξω κάτι στον κόσμο. Ο λόγος ήταν η ανάγκη μου να βιώσω μια νέα εμπειρία που έχει να κάνει με τα συναισθήματα. Η εποχή μας, η πρόοδος της τεχνολογίας, όλα μας σπρώχνουν σε έναν μοναχικό τρόπο ζωής, που γίνεται ακόμα πιο αφόρητος αν συνυπολογίσεις και την κατάσταση της πανδημίας, της καραντίνας, του εγκλεισμού κ.λπ.

Όλα αυτά δεν μας επιτρέπουν να κυκλοφορούμε έξω ελεύθερα βιώνοντας εκατό τοις εκατό αυτό που θέλουμε. Το να βρίσκεσαι αυτή την εποχή σε έναν χώρο προστατευμένο και να μπορείς να επικοινωνείς καθημερινά τα συναισθήματά σου σε κάποιους ανθρώπους είναι ένα απίστευτο προνόμιο, μια πολυτέλεια» συμπληρώνει.

Είδες καθόλου επεισόδια από το περσινό Bachelor πριν ξεκινήσετε τα γυρίσματα;

Όχι, δεν πρόλαβα να το δω για να έχω άποψη. Στην Αμερική, όμως, είχα παρακολουθήσει μια σεζόν. Και κατάλαβα πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσω πράγματα που για μένα είναι πρωτόγνωρα, να βιώσω μοναδικά συναισθήματα συμμετέχοντας σε κάποιες δράσεις εντυπωσιακές. Είναι πράγματα που σχεδιάζονται με μεγάλη προσοχή από την παραγωγή και μένα ώστε να υπάρχει το τέλειο αποτέλεσμα.

Να καταφέρω να βγάλω το συναίσθημα που θα ήθελα να γεννηθεί στα κορίτσια, χωρίς να έχουν την αίσθηση πως συμμετέχουν σε κάτι «στημένο». Όλες οι δράσεις μας είναι αυθόρμητες, είναι αυτές που πιστεύω πως ταιριάζουν στην καθεμία τους.

Κι όμως, το Bachelor κατηγορείται από κάποιους – λένε πως είναι ένα ριάλιτι που υποβαθμίζει τις γυναίκες.

Και τότε πως εξηγείς την τεράστια, παγκόσμια επιτυχία του; Πως γίνεται να το βρίζουν και παρ’ όλα αυτά να το βλέπουν; Ή μήπως σε όλες τις – 30 και παραπάνω – χώρες που προβάλλεται βρίσκεται σε εξέλιξη μια συνωμοσία σε βάρος των γυναικών;

Media Τελευταίες ειδήσεις