Media

Αλίκη Κατσαβού: Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς», λέει η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, τον Φοίβο, αλλά και την έλλειψη του Κώστα Βουτσά.

«Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια. Είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα. Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα “κίτρινα” ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους.

Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, ο οποίος γελούσε, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Κλείνοντας, η Αλίκη Κατσαβού είπε: «Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του.

Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελεονώρα Μελέτη: Για πολλούς πολιτικούς είμαι η «πρωινατζού», νιώθω αμηχανία όταν πρέπει να σχολιάσω την Καρυστιανού
«Είχα δύο προσεγγίσεις για την τηλεόραση, ακριβώς επειδή δεν είναι δεδομένη η θέση του ευρωβουλευτή, θα ξαναέκανα τηλεόραση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη