Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Τρίτη (28/02) τελικά η κρίσιμη ημέρα που θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το βράδυ της Πέμπτης (23.02.2023).

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε χθεσινές δηλώσεις του, σήμερα, οι γιατροί θα προσπαθούσαν να ξυπνήσουν τον γνωστό παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE με τη σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή, η ίδια ενημέρωσε ότι τελικά αύριο, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος, ο οποίος βέβαια μαζί με την κα. Μαστραγγελή δεν μπορούν να τον δουν μέσα στην ΜΕΘ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η viral στιγμή της Eurovision όπου η Δανία «υιοθετεί» τον εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου που έμεινε μόνος στο Green Room
Σε ένα βίντεο ο Sam Battle φαίνεται να κάθεται μόνος του στο τραπέζι του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν τον πλησιάζει μέλος από την συμμετοχή της Δανίας και να του προσφέρει μια θέση στο τραπέζι του
Eurovision