Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν ένα κανάλι πιέζει έναν ευαίσθητο άνθρωπο σαν τον Μουτσινά, σου κακοφορμίζει

“Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση, είτε αυτό αφορά το προσωπικό του φρεσκάρισμα, είτε γιατί νιώθει ότι δεν αποδίδει” ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα, τον Νίκο Μουτσινά και την περιπέτεια με την υγεία του.

«Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή. Είναι ο πρώτος διδάξας αυτού του είδους στην πρωινή ζώνη. Το να βγαίνουν διάφοροι δημοσιογράφοι και λένε ότι θα τον διαδεχτεί άλλος, μπλέκοντας και τον Αρναούτογλου, δεν είναι σωστό.

Σωστά είπε ΄παιδιά αν ψάχνετε δουλειά, ψάξτε αλλού’. Είμαι με τον Γιώργο Λιάγκα και θεωρώ σωστή την αντίδρασή του σε σχέση με τις φήμες για το πρωινό».

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση, είτε αυτό αφορά το προσωπικό του φρεσκάρισμα, είτε γιατί νιώθει ότι δεν αποδίδει. Η απόφασή του να αποχωρήσει, κρύβει και ένα παράπονο.

Ίσως πιέστηκε να βγάλει εκπομπή, τις ημέρες με τα Τέμπη. Όταν ένα κανάλι πιέζει έναν ευαίσθητο άνθρωπο σαν τον Μουτσινά, σου ‘κακοφορμίζει’ εκεί που δεν το περιμένεις.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα μιλούσε για το τέλος του από τον ΣΚΑΙ, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ή αν υπήρχε θέμα μεταγραφής του. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι εάν σταματήσει, θα κάνω απεργία ‘τηλεοπτικής’ πείνας».

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου.

Αν συνδυάζονται με την τηλεόραση θα το κάνω, αλλιώς θα αποχαιρετήσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα