Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Άννα Ανδριανού: Όταν είχε αρρωστήσει η Μαλβίνα Κάραλη, δεν μου το είχε πει

Άννα Ανδριανού: Όταν είχε αρρωστήσει η Μαλβίνα Κάραλη, δεν μου το είχε πει

Όσα δήλωσε η Άννα Ανδριανού.

Η Άννα Ανδριανού παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Mega Καλημέρα και στην Ελένη Μουστάκη.

«Με τον Γιάννη Βούρο είμαστε σαν αδέρφια. Τον αγαπώ πολύ, έχουμε πλήρη συνείδηση πως ό ένας διαμόρφωσε τον άλλον. Ο Γιάννης ήταν πολύ κοντά μου όταν έχασα τη μητέρα μου».

Η Άννα Αδριανού δήλωσε πως συγχωρεί την απιστία, όμως δεν παραμένει στη σχέση και πάει παρακάτω. Αν το είχε ανάγκη θα έκανε παιδί, ωστόσο αναγνωρίζει πως υπάρχουν και γυναίκες που τις πίεσε ο κοινωνικός περίγυρος.

«Η υιοθεσία με ενδιέφερε περισσότερο από το να κάνω παιδί. Έχω διάφορες κόρες. Έχουν τη μαμά τους και την οικογένειά τους. Πάντα υπάρχει ανάγκη μίας δεύτερης μαμάς» είπε.

Για την αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη, η οποία «έφυγε» το 2002 μετά από μάχη με τον καρκίνο, η Άννα Ανδριανού εξομολογήθηκε: «Είχα ζήσει πολλά περιστατικά με την Μαλβίνα. Ήμασταν φίλες πολλά χρόνια. Γιορτάζαμε μαζί τη μέρα των γενεθλίων μας και πολλές φορές που της έλεγα τα δικά μου, μου έλεγε “μην στενοχωριέσαι”».

Η Άννα Ανδριανού και η Μαλβίνα Κάραλη είχαν το ίδιο ζώδιο και η Μαλβίνα της έλεγε χιουμοριστικά πως ότι συμβεί στη μία θα συμβεί και στην άλλη.

Ένας από τους λόγους που η Μαλβίνα Κάραλη δεν της είπε ότι αρρώστησε με καρκίνο ήταν για να μην την ανησυχήσει και την κάνει να τρέχει για προληπτικές εξετάσεις.

«Κάποια στιγμή όταν αρρώστησε δεν μου το είχε πει και όταν το μαθαίνω, την παίρνω τηλέφωνο και της λέω “είναι δυνατόν; και δεν μου το είπες;”. Η Μαλβίνα μου είπε “πως να στο πω και να σε κάνω να ανησυχήσεις;”».

Media Τελευταίες ειδήσεις