Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Άντα Λιβιτσάνου: Σαφώς έχω άποψη για τον χαρακτήρα του Αλέξη Γεωργούλη

Άντα Λιβιτσάνου: Σαφώς έχω άποψη για τον χαρακτήρα του Αλέξη Γεωργούλη

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Άντα Λιβιτσάνου για τον συνάδελφο της, Αλέξη Γεωργούλη.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια σου” και την Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε η Άντα Λιβιτσάνου όπου και μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Αλέξη Γεωργούλη, την προσωπική της ζωή αλλά και για το ζαχαροπλαστείο της.

«Χτυπούσε το τηλέφωνο για τον Αλέξη Γεωργούλη, αλλά έλεγα σας ευχαριστώ δεν θα ήθελα. Η κοινωνία μας είναι σε μία καλή και ταυτόχρονα κακή κατάσταση. Υπάρχει έντονος φανατισμός. Υπάρχει και το ότι όποιος καταφέρνει να είναι ουδέτερος, είναι με την πλευρά του θύτη.

Εγώ νομίζω ότι το να καταφέρεις να γίνεις αντικειμενικά ουδέτερος, είναι κατόρθωμα. Ήμασταν μια σεζόν ολόκληρη μαζί. Για τον χαρακτήρα του επάνω στην δουλειά και πριν από 18 χρόνια, σαφώς κι έχω άποψη. Καλή είναι η άποψή μου.

Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτό το μεσοδιάστημα. Σε τέτοιες καταστάσεις ο καθένας μπορεί να μιλήσει μόνο για τον εαυτό του…» είπε μεταξύ άλλων η Άντα Λιβιτσάνου.

«Είμαι 44 χρονών και 8 χρόνια παντρεμένη με τον Στάθη. Θεωρώ ότι τα παιδιά είναι το μέλλον και κάτι το οποίο πρέπει να επενδύσεις σοβαρά.

Δεν έτυχε, δεν έκατσε και δεν είμαστε άνθρωποι που θα το πιέζαμε με τρόπους που θα θεωρούσαμε μη υγιείς. Δεν κρίνουμε ποτέ την προσπάθεια.

Δεν ήθελα καθόλου να μπω σε αυτήν την διαδικασία (σ.σ. της εξωσωματικής), οπότε δεν ήταν κάτι που θα καταπίεζα στο σώμα μου. Θεωρούσα ότι αν είναι να γίνει, θα γίνει» εξομολογήθηκε η Άντα Λιβιτσάνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις