Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτη ένταση στο MasterChef: “Θα τους γ…ω όλους”

Απίστευτη ένταση στο MasterChef: “Θα τους γ…ω όλους”

Τους επόμενους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση έπρεπε να αναδείξει η Κόκκινη ομάδα στο MasterChef κι οι εντάσεις δεν άργησαν να φανούν.

Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας δεν έλειψαν τα καρφιά ανάμεσα στους συμπαίκτες τόσο που τόνιζαν ότι ο ένας έφταιγε για τα λάθη του άλλου. Ο Διονύσης ζήτησε να παραχωρηθεί αλλού η ασυλία που κέρδισε δίχως αυτό να γίνεται δεκτό ενώ ο Γιάννης δέχτηκε άλλη μια φορά τα πυρά σαν αρχηγός της ομάδας. Έτσι μετά από ένα γύρο ψηφοφορίας με εντάσεις ο δεύτερος υποψήφιος, που θα μονομαχήσει μαγειρικά με την Χριστίνα Παπαοικονόμου είναι η Μαρία Λαζαρίδου, που ψηφίστηκε γιατί δεν πίστεψε στην ομάδα της.

Στην δεύτερη θέση για να προκύψει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση υπήρξε τριπλή ισοψηφία κι έτσι ο Γιάννης, ως αρχηγός της ομάδας, επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωστή Αλεξάκη, που εκνευρίστηκε λέγοντας ότι δεν υπάρχουν αρχές. Από την άλλη ο Πάνος μετέφερε στον Γιάννη ότι όταν πάει σπίτι θα τους γ….ι όλους, προφανώς επειδή δεν του αρέσει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις