Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχωρεί από την εκπομπή της Τσιμτσιλή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχωρεί από την εκπομπή της Τσιμτσιλή

Βγήκε στον αέρα στα μέσα της προηγούμενης σεζόν και η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης της έδωσε το «πράσινο φως» και για την καινούργια σεζόν.

Έτσι είναι προγραμματισμένο η εκπομπή «Happy day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Μόνο που λίγες μέρες πριν υπήρξε μία παραίτηση που κάνει τα στελέχη του ALPHA να πάρουν δραστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου από την καθημερινή εκπομπή του ALPHA αποχωρεί ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο ηθοποιός ήταν μέλος της πρωινής παρέας στην εκπομπή του ALPHA και όλα έδειχναν ότι θα συνεχίσει να είναι και την καινούργια χρονιά, αφού παρά την απειρία του στην παρουσίαση κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς στον τηλεοπτικό αέρα. Τελικά όμως, δεν θα είναι στην καθημερινή εκπομπή, αφού εδώ και λίγες ημέρες ανακοίνωσε στα στελέχη του σταθμού ότι θα αποχωρήσει Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι λόγοι αποχώρησής του δεν κρύβουν κάποιο… σκοτεινό παρασκήνιο, όπως το να έχει συγκρουστεί με κάποιον από τους συντελεστές της εκπομπής, ή με στέλεχος του ALPHA. Αντίθετα οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, αλλά ο ηθοποιός δήλωσε την παραίτησή του λόγω των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Κατ’ αρχάς έχει κλείσει να συμμετέχει στην καινούργια καθημερινή σειρά του MEGA, τη «Δικαίωση» και ο ρόλος του απαιτεί γυρίσματα κι εκτός Αθηνών, στη Σύρο, κάτι που δυσκόλευε την παρουσία του στην καθημερινή εκπομπή του ALPHA. Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες ο ηθοποιός προσπάθησε να δει αν θα μπορούσε να τα προγραμματίσει και να είναι και στα δύο, καθώς περνούσε καλά στην εκπομπή, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν θα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του και ως σωστός επαγγελματίας το είπε στα στελέχη του ALPHA. Βέβαια στο κανάλι της Κάντζας τον ήθελαν, αφού μπορεί πέρυσι μέσα από το «Happy day» να έκανε το… ντεμπούτο του ως παρουσιαστής, αλλά απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε μία εκπομπή. Ο ίδιος όμως, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί πρωτίστως με την υποκριτική και για αυτό τον ενδιέφερε και αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του MEGA. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ο κύκλος συζητήσεων με τον ALPHA δεν έχει κλείσει. Μπορεί ο Αναδιώτης να αποχωρεί από την καθημερινή εκπομπή του σταθμού της Κάντζας, αλλά του έγινε πρόταση να είναι στην ψυχαγωγική εκπομπή που θα μεταδίδεται τα σαββατοκύριακα με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με δεδομένο την πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον ALPHA και ότι η εκπομπή θα είναι τα σαββατοκύριακα, ο Νίκος Αναδιώτης προσπαθεί να καταφέρει να προγραμματίσει τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του και να συνεχίσει να συνεργάζεται με το σταθμό που τον πίστεψε και του έδωσε το βήμα να ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Η τελική απόφασή θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και αν μπορέσει και τα καταφέρει θα είναι μαζί με τον Αντώνη Λουδάρο στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Από την άλλη, μετά την αποχώρηση του Αναδιώτη από το «Happy day», τα στελέχη του ALPHA πρέπει να αποφασίσουν ποιο πρόσωπο θα τον αντικαταστήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, παίρνοντας θέση δίπλα από τον Δημήτρη Παπανώτα και την Ελένη Τσολάκη, αφού η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Για αυτό και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνουν κάποια δοκιμαστικά με σκοπό να βρεθεί το νέο μέλος της πρωινής παρέας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε