Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποκλειστικό: Ποιος πολύ γνωστός ηθοποιός θα αναστατώσει το «Ταμάμ»

Αποκλειστικό: Ποιος πολύ γνωστός ηθοποιός θα αναστατώσει το «Ταμάμ»

Είναι από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν αφού πρόκειται για μία πολύ καλή ελληνική σειρά που κατάφερε δικαιολογημένα να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Ευτυχώς λοιπόν που τα στελέχη του ΑΝΤ1 ανανέωσαν την παραμονή στο τηλεοπτικό τοπίο της σειράς «Ταμάμ» δίνοντας το πράσινο φως για την παραγωγή νέου κύκλου επεισοδίων. Έτσι είναι σίγουρο ότι η σειρά με τους Μανώλη Μαυροματάκη, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρο Καραδήμα και Νίκο Μαγδαληνό θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Στον επόμενο κύκλο επεισοδίων μάλιστα, σύμφωνα με το σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή θα κάνει την εμφάνισή του ο πρώην σύζυγος της «Μυρτούς» (Μαρία Λεκάκη) που έρχεται να αναστατώσει τις ζωές και την καθημερινότητα των ηρώων. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 έχει προτείνει το ρόλο αυτόν σε έναν πολύ γνωστό και αγαπητό ηθοποιό που απέχει όμως αρκετά χρόνια από το τηλεοπτικό τοπίο, τον Κώστα Σπυρόπουλο.
 

 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η πρόταση έγινε πριν από λίγες ημέρες και μπορεί να μην έχει ακόμα κλείσει η συμφωνία αλλά όλα δείχνουν ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία. Έτσι αν όλα πάνε καλά την επόμενη σεζόν στο «Ταμάμ» θα δούμε τον Κώστα Σπυρόπουλο να επιστρέφει στο τηλεοπτικό ρόλο για να αναστατώσει τους ήρωες της σειράς. 

Τι θα δούμε όμως απόψε στο καινούργιο επεισόδιο της σειράς; Η Μυρτώ λοιπόν δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί πόσο σοβαρό είναι το θέμα μεταξύ της Έλλης και του Τζέμ και έτσι προσπαθεί να το αναλύσει μέσα απ’ την επιστημονική του πλευρά, αλλά η Έλλη απογοητεύεται και θυμώνει με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει η μητέρα της. Ο Τζέμ όμως συνεχίζει να κρατάει την στάση του «σκληρού αρσενικού» κι αυτό απελπίζει την Έλλη που ψάχνει τρόπους να τον προσεγγίσει. Η Μυρτώ ενοχλείται με τη συμπεριφορά της Έλλης και η σύγκρουση ανάμεσα σε μάνα και κόρη είναι αναπόφευκτη. Από την άλλη η Ντιλέκ αποφασίζει να σταματήσει την επικοινωνία με τον κρυφό θαυμαστή της αλλά εκείνος δεν θα κάνει εύκολα πίσω. Ο Αλή αγνοώντας την επιστροφή της Μπαχάρ νομίζει ότι έχει παραισθήσεις ενώ η Μυρτώ και ο Μετίν αγχώνονται όλο και περισσότερο με το θέμα και έτσι ο Μετίν αναβάλει την πρόταση γάμου. Το πράγμα χειροτερεύει όταν η Μπαχάρ τους δίνει ένα γράμμα – φωτιά απ’ τον άντρα της τον Μεμέτ και τελικά διαπιστώνουν ότι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση είναι ο ιμάμης. Η συνέχεια στη συχνότητα του ΑΝΤ1, στις 22:15, που θα προβληθεί το 20ο επεισόδιο της πολύ καλής σειράς…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε