Media

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα παρουσιάζει την καινούργια εκπομπή του ALPHA;

Πυρετός προετοιμασιών στα κανάλια ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τη σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για την προβολή των κομμάτων, στα τηλεοπτικά κανάλια προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα καινούργιες εκπομπές ώστε να μπορέσουν να προβάλλουν όσους υποψήφιους επιβάλλεται.

Έτσι και στον ALPHA, εκτός από την εκπομπή που ετοιμάζουν με τον Αντώνη Σρόιτερ και για την οποία έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα ακόμα μία καινούργια πολιτική εκπομπή. Την παρουσίασή της θα αναλάβει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που απέχει από την τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί από την ΕΡΤ στην οποία βρισκόταν από το 1996, παρουσιάζοντας πολιτικές εκπομπές. Ο δημοσιογράφος, που παρουσιάζει καθημερινά από τις 10 έως τις 12 το πρωί την εκπομπή «Τι τρέχει» στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας την παρουσίαση ενός talk show με καλεσμένους που θα συζητούν και θα σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τα στελέχη του ALPHA τις επόμενες μέρες ώστε αν η εκπομπή πάρει το πράσινο φως, να κάνει πρεμιέρα το συντομότερο δυνατό, δηλαδή την επόμενη ή τη μεθεπόμενη βδομάδα μετά το Πάσχα. Η καινούργια αυτή εκπομπή θα είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη ή Τετάρτη στις 11 το βράδυ. Βέβαια, το τονίζουμε ακόμα μία φορά, εφόσον η εκπομπή πάρει το πράσινο φως και δεν αποδειχτεί ότι το κοστολόγιό της είναι απαγορευτικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στον αέρα με Γεωργιάδη, Βούλγαρη και Χασαπόπουλο: Τα «ξυλόλια», τα «νανογιλέκα» και η φράση που εξόργισε τον υπουργό υγείας
«Να ζητήσετε συγγνώμη για τα ξυλόλια που ταΐζατε τον ελληνικό λαό επί δύο χρόνια και τον κάθε κομπογιαννίτη. Ζητήστε συγγνώμη» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός, στον ραδιοφωνικό αέρα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
70