Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος για Maestro: «Ο Παπακαλιάτης δεν έπρεπε να παίξει, δεν ήταν του ίδιου επιπέδου με τους άλλους ηθοποιούς»

Απόστολος Γκλέτσος για Maestro: «Ο Παπακαλιάτης δεν έπρεπε να παίξει, δεν ήταν του ίδιου επιπέδου με τους άλλους ηθοποιούς»

Την γνώμη πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα έπρεπε να έχει πρωταγωνιστήσει στο Maestro, εξέφρασε στην κάμερα του Breakfast@Star ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί «μπατάρει» το πράγμα», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, ήμουν στην εντατική μαζί με τον πατέρα μου, γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του.

Εγώ μετά το πρόβλημα υγείας μου, κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δε φοβάμαι τον θάνατο αυτόν καθ’ αυτόν αλλά δεν θέλω να μείνω κατάκοιτος.

Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας.

«Όσο περνάνε τα χρόνια δεν ζεις τον έρωτα όπως στα 20 και τα 25. Το γήρας έρχεται και διαμορφώνει καταστάσεις. Εμένα δε μου αρέσει που γερνάω», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή του.

 

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχεται πως στο παρελθόν έχει καβαλήσει το καλάμι λόγω της τεράστιας δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος τότε δεν αντιλαμβανόταν.

Media Τελευταίες ειδήσεις