Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το ρουσφέτι με τη νύφη και τον γάμο που πέτυχε

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το ρουσφέτι με τη νύφη και τον γάμο που πέτυχε

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για όλους και για όλα. Για την πολιτική, τα προσωπικά του και ένα άγνωστο ρουσφέτι που θυμάται ακόμα…

Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει περήφανος για τις επιλογές του και δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει για μια σειρά από δηλώσεις του που συζητήθηκαν. Στέλνει μηνύματα στους πολιτικούς του αντιπάλους, υποστηρίζει ότι δεν φοβάται τον θάνατο και κάνει ένα διαφορετικό απολογισμό. Από αυτόν δεν θα μπορούσε να λείπει και το πιο περίεργο ρουσφέτι που του ζητήθηκε όσο ήταν δήμαρχος Στυλίδας.

«Δεν είμαι πολιτικός με την έννοια ότι βιοποριζομαι από αυτό. Δεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο σε όλη τους τη ζωή. Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη και ο γάμος πέτυχε» ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega o Απόστολος Γκλέτσος.

«Το πρότυπο του “σκληρού αρσενικού” το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο, δυστυχώς, όμως, γιατί ήταν αλάθητο», συνέχισε. Ο Απόστολος Γκλέτσος στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε διάφορες δηλώσεις που έκαναν αίσθηση και όπως λέει ο ίδιος, δεν μετανιώνει γι’ αυτές.

«Εγώ είμαι “ταγός”, ήρθα για να διοικήσω. Δεν με νοιάζει το τι θα πει ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα για μένα».

«Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πώς, τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή. Για να πέσει κάποιος στα πατώματα δεν γίνεται να μην πέσει και ο άλλος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσο για την κόρη του, ανέφερε πως η σχέση τους βασίζεται στην ειλικρίνεια και ο ίδιος θέλει να της λένε ότι ήταν τίμιος και δεν φοβόταν τίποτα.

Φοβάται τον θάνατο; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς και πορεύεσαι με αυτό προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στο διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια».

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους έχουν μένος εναντίον του: «Κάποια “καλά παιδιά” θεώρησαν ότι εάν εμπλεκόταν το όνομά μου σε υπόθεση σχετική με ουσίες θα με έπληττε στις εκλογές. Κάποιοι άνθρωποι έχουν μένος και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν ακριβά».

Media Τελευταίες ειδήσεις