Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άριελ Κωνσταντινίδη: Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα σε μιούζικαλ, βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε

Άριελ Κωνσταντινίδη: Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα σε μιούζικαλ, βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε

Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Με μία συγκλονιστική συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί το Σάββατο 20/02, η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία μόλις 9 ετών. Εκείνη την εποχή έπαιζε σε μιούζικαλ.

Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί όταν ήταν παιδί ενώ τόνισε ότι δεν είχε υποστήριξη από κάποια γυναίκα συνάδελφο. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκ και στην εκπομπή “Ευτυχείτε“.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή της η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρει για το περιστατικό αυτό:

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ …, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου.

Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω…

Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open, δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου που με ρώτησαν «Αυτόν εννοείς;» γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

Σε ερώτηση για το αν είχε υποστήριξη από γυναίκες συναδέλφους της, η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρει: «Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν «Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου»! 

Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια».

Media Τελευταίες ειδήσεις