Media

ΔΕΙΤΕ πως ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη!

Η πρώτη Καλημέρα!

“Σπάμε το ρόδι και φέτος…” Κάνουμε ποδαρικό για όλο το πρόγραμμα του ALPHA! Έτσι ξεκίνησε η πανέμορφη Ελένη Μενεγάκη τη φετινή “Ελένη” της! Με νέο σκηνικό, αλλά τους ίδιους συνεργάτες με πέρυσι -εκτός Άλεξ Κάβδα-, η παρουσιάστρια μας έδειξε ότι το καλοκαίρι πέρασε καλά, αλλά της έλειψε η εκπομπή της!

“Παντρεύουμε και κανένα κορίτσι…”,πηγαίνοντας προς το μέρος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, η οποία παντρεύτηκε μέσα στο καλοκαίρι και ήταν το πρώτο θέμα-βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή!

“Τί γίνεται φέτος…Σουλεϊμάν” αναφώνησε βλέποντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα να έχει αφήσει μούσι!

Έχουμε μπροστά μας, 200 εκπομπές!

Δείτε το βίντεο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα