Κυριακή, 16 Ιουν.
29oC Αθήνα

Δημήτρης Μακρυνιώτης για Βάσω Μαζωνάκη: Νιώθω τυχερός από τότε που τη γνώρισα

Δημήτρης Μακρυνιώτης για Βάσω Μαζωνάκη: Νιώθω τυχερός από τότε που τη γνώρισα

«Με τη Βάσω είμαστε μαζί 8 χρόνια. Με στηρίζει σε όλα», είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Ο γνωστός pastry chef μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με τη Βάσω Μαζωνάκη.  

«Είναι εύκολο ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα, ξαφνικά να μη σταματάει το τηλέφωνο για να κάνει συνεντεύξεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζεις ότι είσαι κάτι.

Ήρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει “Δημήτρη είσαι ζαχαροπλάστης, μη το ξεχάσεις”. Δεν συνεχίσαμε τη συζήτηση, λέγαμε τι θα κάνουμε το βράδυ. Το λέω και ανατριχιάζω, αλλά εγώ κατάλαβα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Για την ασθένεια που έχει, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είπε: «Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς.

Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε για την σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη: «Με τη Βάσω είμαστε μαζί 8 χρόνια.

Με στηρίζει σε όλα. Από τη μέρα που τη γνώρισα, νιώθω πιο τυχερός από ποτέ. Στη ζωή μου δεν ένιωθα τυχερός και μου πήγαιναν όλα στραβά. Από τη μέρα που τη γνώρισα, άλλαξε η τύχη μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις