Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος για την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Νίκα: «Το πηλίκο είναι μηδέν»

«Υπάρχει μία προβληματική κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, που λέμε ότι αν πας να σκοτώσεις μία γυναίκα με ένα παιδί, τη σκαπουλάρεις» λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Εγώ ξέρω ότι αυτός που το έκανε αυτό κι εγκατέλειψε, είναι μία χαρά τώρα ελεύθερος κι όλοι είναι χαρούμενοι και η Αλεξάνδρα Νίκα κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τι γίνεται τελικά;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno την Πέμπτη (13.02.2025) τοποθετήθηκαν για την ανάρτηση που έκανε η Αλεξάνδρα Νίκα μετά το ατύχημά της στο Κολωνάκι και την εγκατάλειψη από τον οδηγό της Bentley.

«Δεν καταγγέλλει, αλλά σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς ότι αν τα κατάγγελνε θα τα έλεγε με το όνομά τους. Σε αφήνει να υποθέσεις… Είναι ένα κείμενο που δεν θέλει να στείλει την άλλη πλευρά στα δικαστήρια και στην κατηγορία, αλλά από την άλλη μεριά αφήνει όλη αυτήν την αίσθηση με μία ενσυναίσθηση και με μία γλύκα. Εάν το έχει γράψει δικηγόρος, έχει υπολογίσει πολύ το πρόσωπο και την εικόνα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Είναι έντεχνο κείμενο για να έχουμε τον Κωσταντίνο άθικτο. Ότι δεν στέλνει κάποιον στα δικαστήρια, ενώ δεν έπαθε κάτι η γυναίκα του. Υπάρχουν κι έξυπνοι δικηγόροι… Εδώ δίνει την κατηγορία χωρίς να κατηγορεί.

Αν έκανε μία σκληρή δίωξη μέσω συζύγου, μπορεί να έλεγα ότι κινδύνευσε η γυναίκα σου, αλλά εκεί είναι το θέμα; Εδώ είναι γλυκό και με ενσυναίθηση», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω το αποτέλεσμα. Ωραία αυτά που σχολιάσαμε κι είπε η κα. Νίκα. Το πηλίκο είναι μηδέν. Αμφισβήτησε κανείς ότι έγινε το γεγονός; Εγώ ξέρω ότι αυτός που το έκανε αυτό κι εγκατέλειψε, είναι μία χαρά τώρα ελεύθερος κι όλοι είναι χαρούμενοι και η κα. Νίκα κι ο κος Αργυρός και τι γίνεται τελικά; Υπάρχει μία προβληματική κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, που λέμε ότι αν πας να σκοτώσεις μία γυναίκα με ένα παιδί, τη σκαπουλάρεις. Ειδικά αν έχεις Bentley για να μην το πάω κοινωνικά», ανέφερε από τη μεριά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
«Λύγισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη νονά του: «Ήταν από τα πιο αγαπημένα άτομα στον κόσμο»
«Με τον θάνατο νιώθω ότι τους αγαπημένους ανθρώπους κάπως τους ''κουβαλάμε'' και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό», είπε από τη δική της πλευρά η Μυρτώ Αλικάκη, καλεσμένη της εκπομπής της ΕΡΤ
Φώτης Σεργουλόπουλος
Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε για τον αποκλεισμό αριστούχου μαθητή με αυτισμό από τη σημαία: «Αυτό είναι χυδαίο»
«Μου έκανε εντύπωση ότι ένα παιδί που είναι στο φάσμα του αυτισμού και προφανώς χρειάζεται παράλληλη στήριξη και βοήθεια, κατάφερε να φτάσει σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης», είπε ακόμα
Φαίη Σκορδά
8