Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όποιος πει ότι η πρωινή ζώνη δεν είναι μαραθώνιος, τότε δεν γνωρίζει τηλεόραση»

«Έχω δει να ανατρέπονται εκπομπές στα νούμερα τηλεθέασης μέχρι τελευταία στιγμή», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται σήμερα το πρωί (21.10.2024). Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Όποιος πει ότι η πρωινή ζώνη δεν είναι μαραθώνιος, τότε δεν γνωρίζει τηλεόραση. Έχω δει να ανατρέπονται εκπομπές στα νούμερα τηλεθέασης μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι ακόμα, το κανάλι θα το κάνει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σχετικά με την Επίδαυρο, αλλά και με τους λαϊκούς καλλιτέχνες στο Ηρώδειο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν άβατα, αρκεί να υπάρχει αισθητική. Οι χώροι αναδεικνύονται μέσα από το σεβασμό μας σε αυτούς και στον κόσμο».

«Εκτιμώ πολύ τον Φώτη. Εκτιμώ τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να κινείται δημόσια. Τον πολύ όμορφο και ευγενή ακτιβισμό του», είπε στο τέλος ο γνωστός παρουσιαστής για τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2025: Η μεγάλη ανατροπή στους δύο ημιτελικούς – Αλλάζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Οι χώρες που διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς θα χωρίζονται σε τριάδες, από τις οποίες οι παρουσιαστές της βραδιάς θα ανακοινώνουν ποια μία χώρα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό
Η Klavdia